WHOLEBAKE Flapjack ovesný meruňka,mandle 80g
Popis
Složení: Bezlepkové ovesné vločky (41 %), sirup z invertního cukru, rostlinný olej (palmový, řepkový), cukr, meruňky (8 %), mandle (5 %), sůl, rýžová mouka, přírodní aroma. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, mléka, sóji a sezamu.
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem
Balení: 80 g
Firma Wholebake
Společnost Wholebake ze severního Walesu stojí za oblíbenými tyčinkami Flapjack. Přes 25 let jejich pekaři vylepšují tuto ikonickou pochoutku tak, aby měla to nejlepší složení a tu nejlepší chuť.Žádná umělá barviva či ochucovadla, jen oves té nejvyšší kvality a chuť šťavnatého ovoce nebo křupavých ořechů.
Ty nejlepší flapjacky, to je především oves té nejvyšší kvality a chuť šťavnatého ovoce nebo křupavých ořechů. Tyto flapjacky se vyrábějí v krásném údolí Llangollen ve Walesu. K výrobě se používají jen ty nejlepší a zcela přírodní ingredience z celého světa. Všechny výrobky jsou vhodné pro vegetariány a neobsahují pšenici, umělá barviva, aromata nebo konzervační látky. Protože se v nich používá certifikovaný bezlepkový oves, jsou vhodné i pro celiaky. Dnes se tyto tyčinky prodávají pod značkou Brynmor.
Hmotnost | 0.1 kg |
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez laktózy |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1 896 kJ / 451 kcal |
Tuky | 21,9 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 9,2 g |
Bílkoviny | 6,3 g |
Sacharidy | 55,8 g |
- z toho cukry | 31,7 g |
Vláknina | 4,4 g |
Sůl | 0,49 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.