Vločky ječné natural 250g
Popis
Složení: ječné vločky. Výrobek obsahuje lepek.
Balení: 250 g
Vystřídejte klasiku ovesné vločky vločkami ječnými. Dodáte tak zase svojí kuchyni pestrost, novou surovinu, chuť i jiné živiny. Nebo smíchejte ovesné vločky s ječnými, přidejte i další druhy vloček, semínek a sušeného ovoce a připravte si tak rychlý základ pro svoje ranní kaše - stačí nasypat do misky a zalít. Ječné vločky mají naprosto univerzální využití. Díky jejich poměrně neutrální chuti je můžete upravovat na sladko i na slano.
Využití:
polévka - v krémových polévkách vločky povařte a rozmixujte
krutonky - vločky smíchejte se semínky, kořením a olejem, rozetřete na plech vyložený pečicím papírem a pečte 15 minut při 160 °C, hodí se do polévky i salátu
pečivo - nahraďte jednu čtvrtinu mouky vločkami
placky, karbanátky, sekaná - vločky se dají kombinovat s luštěninami, vejci, zeleninou, bylinkami a kořením, vše rozmixujte a dle potřeby tvarujte
sladké - vločky se dají přidat do muffinů, sušenek, lívanců nebo nepečeného cukroví
drobenka - rozmixujte 50 g mandlí, 150 g vloček, 6 lžic rýžového sirupu a 4 lžíce olivového oleje
pomazánky - osmahnutou zeleninu zalijte vodou, přidejte vločky, povařte, rozmixujte a dochuťte
Hmotnost | 0.28 kg |
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Vegan, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1379 kJ /330 kcal |
Tuky | 1,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Bílkoviny | 7,9 g |
Sacharidy | 66,1 g |
- z toho cukry | 1,1 g |
Vláknina | |
Sůl | 0,0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.