AKCE: KEŠU NATURAL půlky pouze za 199Kč/kg. Do pondělí!

REJ Oplatky bezlepkové s kmínem 60g DMT 09/24

 
Akce EXPIRACE
 

EXPIRACE 09/24

Křehké oplatky ruční výroby, bez lepku, s kmínem.

Dostupnost Skladem
Běžná cena 36 Kč
Ušetříte 18 Kč (–50 %)
Cena 16 Kč bez DPH
18 Kč    
Kategorie Slevy
 

20190821_190432_0000

Složení: Bezlepková směs 43 %, (škrob, mouka rýžová, mouka pohanková, bramborové vločky, mouka kukuřičná, emulgátory: lecitiny, kypřící látky: difosforečnany a uhličitany sodné, stabilizátor: guma guar, koření), řepkový olej, mletý kmín 3 %, jedlá sůl.

Balení: 60 g 

Uschovejte v suchu a chraňte před teplem a přímým sluncem.

Specifikace produktu:

  •  bez lepku
  •  bez palmového tuku
  •  bez vajec
  •  ruční výroba

10_1

O firmě REJ

Naše mise

Posláním společnosti REJ je budování dlouhodobých a vzájemně výhodných vztahů se svými odběrateli a konečnými zákazníky, kterým se vždy snažíme nabídnout výrobky dle jejich potřeb.

Vyrábíme produkty vysoké kvality, což nám umožňuje uspokojovat i náročné zákazníky, kteří očekávají vždy něco navíc. Jsme odpovědným regionálním zaměstnavatelem, který klade důraz na týmovou spolupráci a rozvoj zaměstnanců. Ke svým zaměstnancům se vždy chováme s úctou a uvědomujeme si, že spokojení, vysoce a motivovaní zaměstnanci jsou základním kamenem úspěchu celé firmy.

V rámci společenské odpovědnosti podporujeme dětské, sportovní a charitativní aktivity.

Naše vize

Společnost REJ chce být moderním, zodpovědným výrobcem s vlastním vývojem, který díky svým kvalitním produktům je žádaným a dlouhodobým obchodním partnerem nejen na českém trhu.

REJ nabízí vždy něco navíc:

- vlastní vývoj výrobků a receptur

- flexibilní řešení v oblasti privátních značek

- kvalitu produkce řadíme nad její kvantitu

- přidaná hodnota je v každém našem výrobku

- upřednostňujeme dlouhodobé vztahy s odběrateli i dodavateli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hmotnost 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: