Perník s.r.o. Piškoty kakaové 120g BEZLEPKU
Popis
Složení: Kukuřičná mouka 37 %, vejce 31%, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 4,1%, rýžová mouka.
Balení: 120 g
Společnost Perník s.r.o. byla založena v roce 1999.
Náš výrobní závod najdete v Těchlovicích u Hradce Králové. Jsme ryze českou firmou s českými majiteli. Jsme potravinářská firma s širokým sortimentem pekařských výrobků, které jsou dobře známy na trhu jak pod privátními značkami řetězců a obchodních organizací, tak pod vlastní značkou.
Společnost Perník s.r.o. vyrábí jak klasické výrobky, jako jsou např. sušenky a piškoty, ale i výrobky podporující zdravý životní styl. Sortiment je tvořen několika produktovými řadami: cukrová, cereální, bezlepková (sušenky, pečivo) a bezlepkové směsi na pečení.
V současné době se firma zaměřuje na výrobu bezlepkových sušenek a pečiva. Bezlepkový sortiment neustále rozšiřujeme, v září 2016 jsme otevřeli novou výrobní halu pro výrobu bezlepkových výrobků. Specialitou firmy je vývoj a výroba výrobků na přání zákazníka.
Firma Perník s.r.o. úzce spolupracuje se svou sesterskou společností firmou J4 s.r.o., která je výrobcem pekařských pecí, sídlící v Předměřicích nad Labem.
Hmotnost | 0.15 kg |
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Bez lepku, Bez éček, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1701 kJ/ 406 kcal |
Tuky | 5,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 2,1 g |
Bílkoviny | 10,4 g |
Sacharidy | 74,1 g |
- z toho cukry | 36,1 g |
Vláknina | 0,0 g |
Sůl | 0,17 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.