BLACK FRIDAY u NUTSMAN odstartoval. SLEVY AŽ 50%.. Nakupujte ZDE.

NUTSMAN Želé žluté banánky

 
Novinka
  • 1 z 3
 

Želé žluté banánky jsou sladkou pochoutkou, která vás okouzlí svou intenzivní banánovou příchutí. Tyto roztomilé a zářivě žluté bonbony nabízejí měkkou a jemnou texturu, kterou si zamiluje každý milovník ovoce. Ideální pro chvíle pohody, sdílení s přáteli nebo jako veselý doplněk k oslavám.

  • želé ve tvaru banánu
  • sladká chuť
  • měkká textura
Cena od 61 Kč bez DPH
od 68 Kč
Kategorie Zdravé mlsání
Zvolte variantu
NUTSMAN Želé žluté banánky Množství: 250 g Již brzy skladem 68 Kč
61 Kč bez DPH
NUTSMAN Želé žluté banánky Množství: 500 g Již brzy skladem 106 Kč
95 Kč bez DPH
NUTSMAN Želé žluté banánky Množství: 1000 g Již brzy skladem 181 Kč
162 Kč bez DPH
 

Složení

Glukózový sirup, cukr, hroznová šťáva z koncentrátu 5%, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), zahušťovadlo (pektiny), aromata, barviva: E100 (kurkumin).

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1475 kJ / 347 kcal
Tuky 0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 81,6 g
z toho cukry 55,6 g
Bílkoviny 3,8 g
Sůl 0,03 g

 

Skladování

 Skladujte v suchu

Minimální trvanlivost: uvedena na obalu

Země původu: Česká republika

 

O gumových sladkostech

Základní složkou "gumových" bonbonů je želatina. Tento látkový zázrak je bohatým zdrojem kolagenu, klíčového stavebního prvku pro tvorbu pojivové tkáně, která je nezbytná pro zdraví našich kloubů, kostí, ale také vlasů, nehtů a pokožky. Přesto je důležité mít na paměti jednu věc: množství kolagenu v želatinových bonbonech není dostatečné na to, aby významně ovlivnilo lidský organismus. Klasické gumové bonbóny nejsou ideální pro vegany. Naštěstí již dnes existují i veganské varianty, které místo želatiny používají rostlinné zahušťovadla, jako je agar nebo pektin.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1475 kJ / 347 kcal
Tuky 0,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 81,6 g
- z toho cukry 55,6 g
Bílkoviny 3,8 g
Sůl 0,03 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: