BLACK FRIDAY u NUTSMAN odstartoval. SLEVY AŽ 50%.. Nakupujte ZDE.

NUTSMAN Želé žáby

 
Novinka
  • 1 z 3
 

Tyhle želé žabky Vám zaručeně nikam neuprchnou, a pokud ano, skočí rovnou do pusy! Užijte si lahodnou harmonii želé a nadýchané pěny s osvěžující příchutí šťavnaté hrušky.

  • želé ve tvaru žabky
  • jemná pěna, sladká chuť
  • příchuť hrušky
Cena od 61 Kč bez DPH
od 68 Kč
Kategorie Zdravé mlsání
Zvolte variantu
NUTSMAN Želé žáby Množství: 250 g Již brzy skladem 68 Kč
61 Kč bez DPH
NUTSMAN Želé žáby Množství: 500g Již brzy skladem 106 Kč
95 Kč bez DPH
NUTSMAN Želé žáby Množství: 1000g Již brzy skladem 181 Kč
162 Kč bez DPH
 

Složení

Glukózový sirup, cukr, voda, hroznová šťáva z koncentrátu 5 %, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), zahušťovadlo (pektiny), aromata, barviva (kurkumin, měďnaté komplexy chlorofylů a chrofylinů), lešticí látka: karnaubský vosk.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1418 kJ / 334 kcal
Tuky 0,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 77,4 g
z toho cukry 50,6 g
Bílkoviny 4,1 g
Sůl 0,03 g

 

Skladování

Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Minimální trvanlivost: uvedena na obalu

Země původu: Česká republika

 

O gumových sladkostech

Základní složkou "gumových" bonbonů je želatina. Tento látkový zázrak je bohatým zdrojem kolagenu, klíčového stavebního prvku pro tvorbu pojivové tkáně, která je nezbytná pro zdraví našich kloubů, kostí, ale také vlasů, nehtů a pokožky. Přesto je důležité mít na paměti jednu věc: množství kolagenu v želatinových bonbonech není dostatečné na to, aby významně ovlivnilo lidský organismus. Klasické gumové bonbóny nejsou ideální pro vegany. Naštěstí již dnes existují i veganské varianty, které místo želatiny používají rostlinné zahušťovadla, jako je agar nebo pektin.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 314 kcal / 1330 kJ
Tuky 0,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 71,2 g
- z toho cukry 50,7 g
Bílkoviny 5,8 g
Vláknina 0 g
Sůl 0,03 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: