VELKÝ VÝPRODEJ SKLADU - slevy až 50% na vše, co máte rádi!ZDE. // PRŮMĚRNÁ DOBA DODÁNÍ, 7-10 dnů kvůli zvýšenému zájmu, děkujeme za pochopení.

NUTSMAN Želé vejce AKCE 1 kg

 
Akce Novinka
 

Kdo by to byl řekl, že i volské oko může být vtipné? Známe ho prostě jinak :) A víte co? Chutná naprosto skvěle. Navíc neobsahuje lepek ani umělá barviva. Perfektní kombinace pro ty, co chtějí trochu srandy na talíři a přitom se cítit dobře.

  • želé ve tvaru volského oka
  • skvělá ovocná chuť
  • bez lepku a umělých barviv
Dostupnost Skladem
Běžná cena 199 Kč
Ušetříte 100 Kč (–50 %)
Cena 88 Kč bez DPH
99 Kč    
Kategorie Zdravé mlsání
 

Složení

Glukózový sirup, cukr, voda, hroznová šťáva z koncentrátu 5 %, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), zahušťovadlo (pektiny), aromata, lešticí látka (karnaubský vosk), barvivo (paprikový extrakt).

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1418 kJ / 334 kcal
Tuky 0,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 77,4 g
z toho cukry 50,5 g
Bílkoviny 4,1 g
Sůl 0,03 g

 

Skladování

Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Minimální trvanlivost: uvedena na obalu

Hmotnost: 1 kg

Země původu: Česká republika

 

O gumových sladkostech

Základní složkou "gumových" bonbonů je želatina. Tento látkový zázrak je bohatým zdrojem kolagenu, klíčového stavebního prvku pro tvorbu pojivové tkáně, která je nezbytná pro zdraví našich kloubů, kostí, ale také vlasů, nehtů a pokožky. Přesto je důležité mít na paměti jednu věc: množství kolagenu v želatinových bonbonech není dostatečné na to, aby významně ovlivnilo lidský organismus. Klasické gumové bonbóny nejsou ideální pro vegany. Naštěstí již dnes existují i veganské varianty, které místo želatiny používají rostlinné zahušťovadla, jako je agar nebo pektin.

Hmotnost 1.1 kg
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1418 kJ / 334 kcal
Tuky 0,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 77,4 g
- z toho cukry 50,5 g
Bílkoviny 4,1 g
Sůl 0,03 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: