BLACK FRIDAY u NUTSMAN odstartoval. SLEVY AŽ 50%.. Nakupujte ZDE.

NUTSMAN Želé pusinky

 
Novinka
  • 1 z 4
 

Želé pusinky jsou lahodné bonbony v atraktivní červené barvě, které spojují osvěžující chuť jahody s jemností panacotty. Tato sladká kombinace přináší jedinečný chuťový zážitek, který potěší každého milovníka sladkostí.

  • želé ve tvaru pusinek
  • sladká chuť
  • příchuť jahody a panna cotty
Cena od 61 Kč bez DPH
od 68 Kč
Kategorie Zdravé mlsání
Zvolte variantu
NUTSMAN Želé pusinky Množství: 250 g Již brzy skladem 68 Kč
61 Kč bez DPH
NUTSMAN Želé pusinky Množství: 500 g Již brzy skladem 106 Kč
95 Kč bez DPH
NUTSMAN Želé pusinky Množství: 1000 g Již brzy skladem 181 Kč
162 Kč bez DPH
 

Složení

Glukózový sirup,  cukr, želatina, voda, hroznová šťáva z koncentrátu, regulátor kyselosti (kyselina citronová), aromata, lešticí látka (karnaubský vosk), barviva: koncentrát šťávy z černé mrkve.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1398 kJ / 329 kcal
Tuky 0,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 73,9 g
z toho cukry 46 g
Bílkoviny 6,3 g
Sůl 0,05 g

 

Skladování

Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.

Minimální trvanlivost: uvedena na obalu

Země původu: Česká republika

 

O gumových sladkostech

Základní složkou "gumových" bonbonů je želatina. Tento látkový zázrak je bohatým zdrojem kolagenu, klíčového stavebního prvku pro tvorbu pojivové tkáně, která je nezbytná pro zdraví našich kloubů, kostí, ale také vlasů, nehtů a pokožky. Přesto je důležité mít na paměti jednu věc: množství kolagenu v želatinových bonbonech není dostatečné na to, aby významně ovlivnilo lidský organismus. Klasické gumové bonbóny nejsou ideální pro vegany. Naštěstí již dnes existují i veganské varianty, které místo želatiny používají rostlinné zahušťovadla, jako je agar nebo pektin.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1398 kJ / 329 kcal
Tuky 0,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 73,9 g
- z toho cukry 46 g
Bílkoviny 6,3 g
Sůl 0,05 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: