VELKÝ VÝPRODEJ SKLADU - slevy až 50% na vše, co máte rádi!ZDE. // PRŮMĚRNÁ DOBA DODÁNÍ, 7-10 dnů kvůli zvýšenému zájmu, děkujeme za pochopení.

NUTSMAN Želé ovocný koktejl AKCE 1 kg

 
Akce Novinka
 

Pusťte se do našeho želatinového mixu! Ovocné želé, které si rozumí s jogurtovým bříškem, je tak dobré, že se budete ptát, proč jste to neochutnali už dřív. Sladký zážitek, který vás dostane – a váš mlsný jazýček taky!

  • želé mix různých tvarů
  • ovocná příchuť
  • jogurtová bříška

 

Dostupnost Skladem
Běžná cena 199 Kč
Ušetříte 80 Kč (–40 %)
Cena 106 Kč bez DPH
119 Kč    
Kategorie Zdravé mlsání
 

Složení

Glukózový sirup, cukr, voda, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), koncentrát šťávy z hroznového vína 1,25 %, aromata, lešticí směs (kokosový olej, lešticí látka - karnaubský vosk), barviva: kurkumin, brilantní modř FCF, paprikový extrakt, anthokyany.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1415 kJ / 333 kcal
Tuky 0,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 77,5 g
z toho cukry 50,7 g
Bílkoviny 4,1 g
Sůl 0,03 g

 

Skladování

Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Minimální trvanlivost: uvedena na obalu

Hmotnost: 1 kg

Země původu: Česká republika

 

O gumových sladkostech

Základní složkou "gumových" bonbonů je želatina. Tento látkový zázrak je bohatým zdrojem kolagenu, klíčového stavebního prvku pro tvorbu pojivové tkáně, která je nezbytná pro zdraví našich kloubů, kostí, ale také vlasů, nehtů a pokožky. Přesto je důležité mít na paměti jednu věc: množství kolagenu v želatinových bonbonech není dostatečné na to, aby významně ovlivnilo lidský organismus. Klasické gumové bonbóny nejsou ideální pro vegany. Naštěstí již dnes existují i veganské varianty, které místo želatiny používají rostlinné zahušťovadla, jako je agar nebo pektin.

Hmotnost 1.1 kg
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1415 kJ / 333 kcal
Tuky 0,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 77,5 g
- z toho cukry 50,7 g
Bílkoviny 4,1 g
Sůl 0,03 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: