BLACK FRIDAY u NUTSMAN odstartoval. SLEVY AŽ 50%.. Nakupujte ZDE.

NUTSMAN Želé kyselé panenky AKCE 1 kg

 
Akce Novinka
  • 1 z 3
 

Objevte zábavu a osvěžení s našimi kyselými želé panenkami s ovocnou příchutí! Tyto barevné a hravé želé bonbony nabízejí jedinečný zážitek, který kombinuje intenzivní kyselost s lahodnou sladkostí ovocných příchutí. Perfektní pro sdílení s přáteli nebo jako malá sladká odměna pro sebe.

  • želé ve tvaru panenky
  • sladká ovocná chuť
  • kyselý posyp
Dostupnost Skladem
Běžná cena 198 Kč
Ušetříte 79 Kč (–39 %)
Cena 106 Kč bez DPH
119 Kč    
Kategorie Black Friday
 

Složení

Glukózový sirup, cukr, voda, modifikovaný škrob bramborový, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), koncentrát z šťávy z hroznového vína 1,25%, kyseliny (mléčná a fumarová), aromata, barviva (E110, E104, E122, E129, E102, E124.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 150 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 35 g
z toho cukry 23 g
Bílkoviny 2 g
Sůl 0,01 g

 

Skladování

Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Minimální trvanlivost: uvedena na obalu

Hmotnost: 1 kg

Země původu: Česká republika

 

 

O gumových sladkostech

Základní složkou "gumových" bonbonů je želatina. Tento látkový zázrak je bohatým zdrojem kolagenu, klíčového stavebního prvku pro tvorbu pojivové tkáně, která je nezbytná pro zdraví našich kloubů, kostí, ale také vlasů, nehtů a pokožky. Přesto je důležité mít na paměti jednu věc: množství kolagenu v želatinových bonbonech není dostatečné na to, aby významně ovlivnilo lidský organismus. Klasické gumové bonbóny nejsou ideální pro vegany. Naštěstí již dnes existují i veganské varianty, které místo želatiny používají rostlinné zahušťovadla, jako je agar nebo pektin.

Hmotnost 1 kg
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 150 kcal
Tuky 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 35 g
- z toho cukry 23 g
Bílkoviny 2 g
Sůl 0,01 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: