BLACK FRIDAY u NUTSMAN odstartoval. SLEVY AŽ 50%.. Nakupujte ZDE.

NUTSMAN Želé hadi se žlutými bříšky AKCE 1 kg

 
Akce Novinka
  • 1 z 3
 

Pro odvážlivce jsme připravili opravdovou lahůdku: želé s pěnou ve tvaru hadů. Pokud máte rádi větší sladkosti, tato pochoutka je přesně pro vás. Užijte si lahodnou příchuť maliny, ananasu, hrušky, pomeranče, citrónu a třešně.

  • želé ve tvaru hadů
  • sladké ovocné příchutě
  • výhodná cena

 

Dostupnost Skladem
Běžná cena 199 Kč
Ušetříte 90 Kč (–45 %)
Cena 97 Kč bez DPH
109 Kč    
Kategorie Black Friday
 

Složení

Gglukózový sirup, cukr, voda, hroznová šťáva z koncentrátu 5 %, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), zahušťovadlo (pektiny), barviva (kurkumin, brilantní modř FCF, paprikový extrakt); bezinkový koncentrát, aromata, lešticí směs (kokosový olej, lešticí látka (karnaubský vosk)).

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1415 kJ / 333 kcal
Tuky 0,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 77,4 g
z toho cukry 50,6 g
Bílkoviny 4,1 g
Vláknina 0,3 g
Sůl 0,03 g

 

Skladování

Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Minimální trvanlivost: uvedena na obalu

Hmotnost: 1 kg

Země původu: Česká republika

 

O gumových sladkostech

Základní složkou "gumových" bonbonů je želatina. Tento látkový zázrak je bohatým zdrojem kolagenu, klíčového stavebního prvku pro tvorbu pojivové tkáně, která je nezbytná pro zdraví našich kloubů, kostí, ale také vlasů, nehtů a pokožky. Přesto je důležité mít na paměti jednu věc: množství kolagenu v želatinových bonbonech není dostatečné na to, aby významně ovlivnilo lidský organismus. Klasické gumové bonbóny nejsou ideální pro vegany. Naštěstí již dnes existují i veganské varianty, které místo želatiny používají rostlinné zahušťovadla, jako je agar nebo pektin.

Hmotnost 1 kg
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1415 kJ / 333 kcal
Tuky 0,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 77,4 g
- z toho cukry 50,6 g
Bílkoviny 4,1 g
Vláknina 0,3 g
Sůl 0,03 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: