NUTSMAN Višně v hořké čokoládě
Popis
Složení: HOŘKÁ ČOKOLÁDA 64 ± 3 % - cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko,
PROSLAZENÉ VIŠNĚ 35 ± 3 % - višně, cukr, dextróza,
LEŠTICÍ SMĚS - tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak. V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.
PŘÍDATNÉ LÁTKY: (KATEGORIE - E SYMBOL - NÁZEV LÁTKY) Emulgátor - E 322 - slunečnicový lecitin, Emulgátor - E 476 - polyglycerylpolyricinoleát, Lešticí látka - E 904 - šelak.
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě 2-20°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek, arašídů, sójových bobů, suchých skořápkových plodů, sezamu a výrobky z nich.
Země původu: Česká republika
Upozornění: Výrobek není vhodný pro děti do 3 let. Doporučujeme přebrat.
O višních
Višně možná nejsou tak vyhledávané jako třešně, i tak ale báječně chutnají! Nejsou sice tak sladké, ale to vůbec nevadí. Dokonce je to jejich určitá výhoda.
Právě z višní se připravují fantastické likéry, které mají dlouhou tradici. Stejně tak vynikající jsou višně sušené. Když je namočíte do čokolády a obalíte v sypaném kokosu, budete se olizovat za ušima ještě druhý den.
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Bez lepku |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1981 kJ / 473 kcal |
Tuky | 21 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 12 g |
Bílkoviny | 3,7 g |
Sacharidy | 64 g |
- z toho cukry | 58 g |
Vláknina | 6,6 g |
Sůl | <0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.