VELKÝ VÝPRODEJ SKLADU - slevy až 50% na vše, co máte rádi!ZDE. // PRŮMĚRNÁ DOBA DODÁNÍ, 7-10 dnů kvůli zvýšenému zájmu, děkujeme za pochopení.

NUTSMAN Preclíky v mléčné čokoládě

 
 

Preclíky a čokoláda? Přesně tak! Až ochutnáte tyto jemně solené preclíky máčené v kvalitní mléčné čokoládě, už nebudete chtít nic jiného. Jejich chuť vás zaručeně dostane!

  • jemně solené preclíky
  • kvalitné mléčná čokoláda
  • pro všechny milovníky sladkého
Cena od 88 Kč bez DPH
od 98 Kč
Kategorie Zdravé mlsání
Zvolte variantu
NUTSMAN Preclíky v mléčné čokoládě Množství: 125 g Skladem 98 Kč
88 Kč bez DPH
   
NUTSMAN Preclíky v mléčné čokoládě Množství: 250 g Skladem 154 Kč
138 Kč bez DPH
   
NUTSMAN Preclíky v mléčné čokoládě Množství: 500 g Skladem 264 Kč
236 Kč bez DPH
   
NUTSMAN Preclíky v mléčné čokoládě Množství: 2000 g Zboží na objednávku 822 Kč
734 Kč bez DPH
 

Složení: MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 59 % [cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), sušená syrovátka, mléčný tuk, laktóza, emulgátory: lecitiny a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma],

PRECLÍKY SOLENÉ 40 % (pšeničná mouka, řepkový olej, jedlá sůl 2,3 %, mořská sůl 1,2 %, regulátor kyselosti: hydroxid sodný; droždí, ječný sladový výtažek, kypřicí látka: hydrogenuhličitan sodný),

LEŠTICÍ SMĚS (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak).

V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 25 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.

PŘÍDATNÉ LÁTKY: Emulgátor - E 322 - lecitiny, Emulgátor- E 476 - polyglycerylpolyricinoleát, Regulátor kyselosti - E 524 - hydroxid sodný, Kypřicí látka - E 500 - uhličitany sodné, Lešticí látká - E 904 - šelak.

Skladování: Skladujte v suchu při teplotě 2-20°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek, arašídů, sójových bobů, suchých skořápkových plodů, sezamu a výrobky z nich.

Země původu: Česká republika 

Upozornění: Výrobek není vhodný pro děti do 3 let. Doporučujeme přebrat.

O preclících

Preclík (německy Brezel) je tradiční druh pečiva, rozšířený již od středověku ve střední Evropě, především v jižním Německu, severní Francii, Švýcarsku a v zemích někdejšího Rakousko-Uherska. Je to bílé pečivo, vytvarované z tenké, na koncích zúžené těstové tyčky stočené do kroužku, ukončeného překřížením konců, nebo vytvarované do tvaru srdíčka či osmičky. Posypán bývá hrubě krystalickou kuchyňskou solí, mákem nebo kmínem.

Produkt neobsahuje tyto alergeny 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 2035 kJ / 486 kcal
Tuky 22 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 13 g
Bílkoviny 7,6 g
Sacharidy 65 g
- z toho cukry 34 g
Vláknina 2,9 g
Sůl 1,4 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: