BLACK FRIDAY u NUTSMAN odstartoval. SLEVY AŽ 50%.. Nakupujte ZDE.

NUTSMAN Opice a banány

 
 

Vyzkoušejte želatinové  bonbony s motivy opiček a banánů v různých příchutích. Určitě vám zachutnají.

  • bonbony ve tvaru banánů a opiček
  • různé příchutě
Cena od 59 Kč bez DPH
od 66 Kč
Kategorie Zdravé mlsání
Zvolte variantu
Množství: 250 g Již brzy skladem 66 Kč
59 Kč bez DPH
Množství: 500 g Již brzy skladem 106 Kč
95 Kč bez DPH
Množství: 1000 g Již brzy skladem 182 Kč
163 Kč bez DPH
 

Složení: glukózový sirup, cukr, voda, ovocné šťávy z koncentrátů 5 % (hroznové víno, banán 2,1 %), želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), zahušťovadlo (pektiny), aromata, lešticí směs (kokosový olej, lešticí látka (karnaubský vosk)), barviva (kurkumin, chlorofyly a chlorofyliny, karamel, paprikový extrakt), bezinkový koncentrát.

Skladování: Uchovejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.

Země původu: Česká republika

O gumových sladkostech

Základem "gumových" bonbónů je želatina. Ta je zdrojem kolagenu, který je základní stavební jednotkou pro vznik pojivové tkáně zejména pohybového aparátu - chrupavek, kostí, ale i vlasů, nehtů, pokožky. Avšak pozor! Obsah kolagenu není tak vysoký, aby měly želatinové bonbony na lidský organismus tolik potřebný účinek.

Produkt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku, Bez laktózy
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1415 kJ/333 kcal
Tuky 0,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Bílkoviny 4,1 g
Sacharidy 77 g
- z toho cukry 51 g
Vláknina 0,3 g
Sůl 0,03 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: