NUTSMAN Karamelky Krowka popularna
Popis
Složení
Cukr, glukózový sirup, mléko v prášku, margarín (rostlinné oleje a tuky, voda, sůl emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin, kyselina: kyselina citrónová, barvivo: annato, aroma), sůl, aroma ethylvanilin.
Výrobek může obsahovat stopy sezamu.
Alergeny jsou v textu zvýrazněny.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota | 1 733 kJ / 396,2 kcal |
Tuky | 6,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,9 g |
Sacharidy | 82,2 g |
z toho cukry | 58 g |
Bílkoviny | 2 g |
Sůl | 0,02 g |
Skladování
Skladujte na suchém a chladném místě.
Země původu: Polsko
O karamelu
Karamel má bohatou historii, která sahá až do 17. století. V počátcích se karamel vyráběl velmi jednoduše a využíval se především jako sladidlo. Postupem času se ale začal rozšiřovat jeho kulinářský potenciál a přidáním smetany a másla se z něj stala bohatší a krémovější pochoutka.
V 19. století se karamel stal důležitou součástí cukrářského průmyslu. Výroba se zmechanizovala, což umožnilo jeho masovou produkci a větší dostupnost. Ve 20. století se karamel stal populárním zejména ve Spojených státech, kde se začal hojně využívat ve formě karamelových bonbónů, polev a karamelových omáček.
Karamel dnes představuje nejen důležitou ingredienci v mnoha dezertech, ale také symbol luxusu a elegance v kulinářském světě. Jeho historie odráží nejen vývoj cukrářských technik, ale také kulturní proměny ve vnímání sladkostí a požitkářství.
Výživové údaje na 100 g | |
Energetická hodnota | 1 733 kJ / 396,2 kcal |
Tuky | 6,6 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 2,9 g |
Sacharidy | 82,2 g |
- z toho cukry | 58 g |
Bílkoviny | 2 g |
Sůl | 0,02 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.