BLACK FRIDAY u NUTSMAN odstartoval. SLEVY AŽ 50%.. Nakupujte ZDE.

NUTSMAN Jahodové želé kyselé mini oválky AKCE 1 kg

 
Akce Novinka
  • 1 z 4
 

Objevte zábavu a osvěžení s našimi mini jahodovými oválky! Tyto želé bonbony nabízejí jedinečný zážitek, který kombinuje jemnou kyselost s lahodnou sladkostí jahody. Perfektní pro sdílení s přáteli nebo jako malá sladká odměna pro sebe.

  • želé ve tvaru oválku
  • sladká jahodová chuť
  • kyselý posyp
  • akční cena
Dostupnost Skladem
Běžná cena 199 Kč
Ušetříte 90 Kč (–45 %)
Cena 97 Kč bez DPH
109 Kč    
Kategorie Black Friday
 

Složení

Glukózový sirup, cukr, voda, modifikovaný škrob bramborový, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), koncentrát šťávy z hroznového vína 1,25%, kyseliny (kyselina mléčná a fumarová), aromata, barviva.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1455 kJ / 342 kcal
Tuky 0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 80,4 g
z toho cukry 53,7 g
Bílkoviny 3,8 g
Sůl 0,03 g

 

Skladování

Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Minimální trvanlivost: uvedena na obalu

Hmotnost: 1 kg

Země původu: Česká republika

 

O gumových sladkostech

Základní složkou "gumových" bonbonů je želatina. Tento látkový zázrak je bohatým zdrojem kolagenu, klíčového stavebního prvku pro tvorbu pojivové tkáně, která je nezbytná pro zdraví našich kloubů, kostí, ale také vlasů, nehtů a pokožky. Přesto je důležité mít na paměti jednu věc: množství kolagenu v želatinových bonbonech není dostatečné na to, aby významně ovlivnilo lidský organismus. Klasické gumové bonbóny nejsou ideální pro vegany. Naštěstí již dnes existují i veganské varianty, které místo želatiny používají rostlinné zahušťovadla, jako je agar nebo pektin.

Hmotnost 1 kg
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1455 kJ / 342 kcal
Tuky 0,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 80,4 g
- z toho cukry 53,7 g
Bílkoviny 3,8 g
Sůl 0,03 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: