MIXIT Veli-koko-noční nadělení 300 g
Popis
Složení
Pražené mandle v bílé čokoládě 30 % (bílá čokoláda 71,8 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, sušená smetana, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), mandle pražené 22 %, prášek z lyofilizovaných meruněk 1,17 %, prášek z lyofilizovaného lesního ovoce 1,17 % (maliny, jahody, borůvky), prášek z lyofilizovaného kiwi 1 %, prášek z lyofilizovaných malin 0,83 %, kokos strouhaný 0,5 %, lešticí látka: arabská guma; cukr, med, rostlinné koncentráty (spirulina, světlice barvířská), maltodextrin, vanilkový extrakt 0,01 %, mletý vanilkový lusk 0,007%), kakaové polštářky 15 % (extrudát (kukuřičná mouka, rýžová mouka, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, laktóza, jedlá sůl), náplň s čokoládovou příchutí 30 % (cukr, rostlinné tuky (olej z máslovníku), sušená syrovátka, kakaová hmota 5 %, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 4,6 %, bramborový škrob, sušené odstředěné mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní vanilkové aroma)), sušené švestky 13,3 %, pražené lískové ořechy 10 %, para ořechy 10 %, jádra kešu ořechů 10 %, kokosové plátky 6,7 %, kokosové plátky s karamelovou příchutí 5 % (dužina kokosového ořechu 68 %, kokosový cukr 31,5 %, mořská sůl 0,5 %).
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, arašídů, sezamu a sóji.
Alergeny jsou v textu zvýrazněny.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota | 2269.0 kJ / 542.04 kcal |
Tuky | 39.0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 16.0 g |
Sacharidy | 41.0 g |
z toho cukry | 25.0 g |
Vláknina | 5.9 g |
Bílkoviny | 9.3 g |
Sůl | 0.18 g |
Skladování
Skladujte v suchu a chladu, nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Minimální trvanlivost: uvedena na obalu
Hmotnost: 300 g
Výrobce: MIXIT
Podobné produkty
Hmotnost | 0.4 kg |
Výživové údaje na 100 g | |
Energetická hodnota | 2269.0 kJ / 542.04 kcal |
Tuky | 39.0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 16.0 g |
Sacharidy | 41.0 g |
- z toho cukry | 25.0 g |
Vláknina | 5.9 g |
Bílkoviny | 9.3 g |
Sůl | 0.18 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.