MIXIT Tyčinka Mixitka bez lepku Banán + kokos 46 g
Popis
Složení: sušené datle 55 %, sušený banán 25 %, strouhaný kokos 7 %, lněná semena, jádra kešu ořechů.
Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, arašídů, mléka a sóji. Může obsahovat části pecek.
Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Balení: 46 g
O firmě MIXIT
Mixit.cz je česká firma specializující se na výrobu müsli zhotoveného na zakázku. V České republice firma působí od roku 2010, kdy ji spustili Martin Wallner a Tomáš Huber, v roce 2013 se rozrostla na Slovensko a do Polska a v roce 2015 do Kanady.
Princip
Mixit.cz je první česká služba, která nabízí zákazníkům možnost namíchat si müsli směs podle vlastní chuti. Na webové stránce si zákazník vybere kombinaci cereálního základu, oříšků, sušeného ovoce, semínek či doplňujících ingrediencí (např. čokolády nebo koření). Sortiment Mixit se od svého vzniku rozrostl také o snídaňové kaše, müsli tyčinky, sušenky, čokolády, směsi ovoce a oříšků, cestovní balení do kapsy nebo již předem namíchané směsi. Mixit také pravidelně připravuje různé speciální ''mixy'', například vánoční mix, velikonoční mix či valentýnský mix.
Hmotnost | 0.07 kg |
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1493 kJ/ 357 kcal |
Tuky | 10,0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 4,5 g |
Bílkoviny | 5,1 g |
Sacharidy | 66,0 g |
- z toho cukry | 51,0 g |
Vláknina | 9,9 g |
Sůl | 0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.