MIXIT Preclíky - Mléčná čokoláda 250 g
Popis
Složení: mléčná čokoláda 65 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), preclíky solené 33 % (pšeničná mouka, řepkový olej, jedlá sůl 2,3 %, mořská sůl 1,2 %, regulátor kyselosti: hydroxid sodný; droždí, ječný sladový výtažek, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný), leštící látka: arabská guma; cukr, med. V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 30 %.
O firmě MIXIT
Mixit.cz je česká firma specializující se na výrobu müsli zhotoveného na zakázku. V České republice firma působí od roku 2010, kdy ji spustili Martin Wallner a Tomáš Huber, v roce 2013 se rozrostla na Slovensko a do Polska a v roce 2015 do Kanady.
Princip
Mixit.cz je první česká služba, která nabízí zákazníkům možnost namíchat si müsli směs podle vlastní chuti. Na webové stránce si zákazník vybere kombinaci cereálního základu, oříšků, sušeného ovoce, semínek či doplňujících ingrediencí (např. čokolády nebo koření). Sortiment Mixit se od svého vzniku rozrostl také o snídaňové kaše, müsli tyčinky, sušenky, čokolády, směsi ovoce a oříšků, cestovní balení do kapsy nebo již předem namíchané směsi. Mixit také pravidelně připravuje různé speciální ''mixy'', například vánoční mix, velikonoční mix či valentýnský mix.
Hmotnost | 0.3 kg |
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Bez palmového oleje |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 2093 kj/500 kcal |
Tuky | 25 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 14 g |
Bílkoviny | 7,5 g |
Sacharidy | 60 g |
- z toho cukry | 37 g |
Vláknina | 2,6 g |
Sůl | 1,3 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.