McLloyds Amarant.lupínky-rajče/bazalka 65 g
Popis
Složení: bramborový škrob, kukuřičná mouka, amarantová mouka 17 % (mleté zrno laskavce min 80 % a ostropostřes mar.), bramborová mouka, amarantová vláknina 3 %, rostlinný olej, sůl, maltodextrin, sušená rajčata 0,9 %, sušená bazalka 0,3 %, sušené oregano, sušený česnek
Balení: 65 g
O firmě McLloyds
Jak pracujeme
Na našich výrobních linkách se vyhýbáme všem tukům.
Používáme pouze organický vysoce olejový slunečnicový olej vyrobený v Evropské unii.
Ve výrobním procesu našich extrudovaných produktů přidáváme organický olej až po upečení našich produktů, abychom zajistili, že jeho maximální teplota je pouze 120 ° C.
Protože všechny naše výrobky jsou pečené, neobsahují pouze transmastné oleje, ale naše lupínky také obsahují až o 60% méně tuku než srovnatelné občerstvení na trhu.
Bezpečnost především
Naše produkce je certifikována mnoha mezinárodními značkami kvality. Našimi nejdůležitějšími certifikáty jsou BRC - celosvětový standard pro bezpečnost potravin a IFS - potravinářský certifikát.
Jsme hrdí na to, že všechny naše výrobky splňují nejvyšší standardy kvality na světě.
Hmotnost | 0.08 kg |
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1790 kJ/424 kcal |
Tuky | 10,0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 2,9 g |
Bílkoviny | 4,4 g |
Sacharidy | 78,0 g |
- z toho cukry | 1,0 g |
Vláknina | 3,1 g |
Sůl | 2,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.