BLACK FRIDAY u NUTSMAN odstartoval. SLEVY AŽ 50%.. Nakupujte ZDE.

Mantler bílá bezlepková mouka 1kg

 
 


Bezlepková 
mouka bílá. Lze ji použít na přípravu široké škály bezlepkových výrobků.

Dostupnost Skladem
Cena 125 Kč bez DPH
140 Kč    
Kategorie Zdravé potraviny
 

20190821_190432_0000

Složení: kukuřičný škrob, sójová mouka, zahušťovadlo: guranová moučka, emulgátor: sójový lecitin.

Balení: 1000 g 

 10_1

Mouka je rozmělněná vnitřní část obilného zrna s menším podílem otrubnatých částic. Používá se zejména pro výrobu jídel. V české obchodní síti se pšeničná mouka (nejběžnější typ) běžně prodává ve čtyřech druzích rozlišených podle tloušťky zrn: hladká (nejjemnější zrnitost), polohrubá, hrubá a krupice (nejhrubší zrnitost).

Mouku je možné umlít z každé obiloviny. Kromě pšeničné je oblíbená také žitná mouka, která se využívá především k přípravě chleba nebo perníku. Známá je také špaldová mouka, vhodná do sladkých i slaných těst.

Mouka se dále vyrábí například z ječmene, kukuřice setá, pohanky, rýže, sóji nebo amarantu. Posledních pět zmíněných mouk jsou mouky přirozeně bezlepkové, bezlepková je ale i deglutenizovaná pšeničná mouka, která svými vlastnostmi zůstává bližší běžné pšeničné mouce

Hmotnost 1.1 kg
Produkt je zařazen do kategorie (?) Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1495 kJ/ 350 kcal
Tuky 4,9 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
Bílkoviny 4,6 g
Sacharidy 71,0 g
- z toho cukry 4,9 g
Vláknina
Sůl 0,01 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: