Koldokol Bioláda muchovník 230g BIO
Popis
Detailní popis produktu
Chcete ochutnat něco nového? Naše bio marmeláda z muchovníku už se na vás třese! Osvěžující a vyvážená chuť, krásná vůně… indiánská borůvka bude to pravé na všechny vaše dobrodružné výpravy! Tahle temná krasavice je totiž láska na první lžičku!
- ruční výroba
- produkt ekologického zemědělství
- bez přidaného cukru
Jak si Bioládu nejlépe vychutnat?
Naše domácí marmeláda z muchovníku bude skvělá v piknikovém koši k čerstvému pečivu, na zahradě v koláči nebo jako čatní k sýrům s bílou plísní. Kdykoliv, kdekoliv.
Skladování: Bioláda nemá ráda přímé slunce a extrémní teploty, proto ji po otevření uložte do lednice při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 7 dnů.
Podíl ovocné složky: 98 %
V každé sklenici: 113 g ovoce
Složení: muchovník *, jablečný koncentrát*, želírující látky agar a citrusový pektin
*produkt ekologického zemědělství
Nutriční hodnoty ve 100 g produktu: 768 kJ (184 kcal), tuky: < 0,5 g z toho nasycené kyseliny: 0,1 g, sacharidy: 40 g z toho cukry: 38,8 g, bílkoviny: < 0,4 g, sůl: 0,1 g
Výrobce: KOLDOKOL Libor Baránek, Krhov 108, 687 71 Bojkovice
Hmotnost | 0.47 kg |
Produkt je zařazen do kategorie (?) | BIO, Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 768 kJ / 184 kcal |
Tuky | 0,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Bílkoviny | 0,4 g |
Sacharidy | 40,0 g |
- z toho cukry | 38,8 g |
Vláknina | |
Sůl | 0,1 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.