Složení: Mléčná čokoláda 84% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sušená syrovátka, bezvodý mléčný tuk, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, emulgátor E476), klikva velkoplodá, pekanový ořech, rozinky, pistácie sekaná, mandle, banán, lískový oříšek, sušenky (pšeničná mouka (39%), cukr, rostlinný tuk (slunečnicový, řepkový) v různém poměru, bezvodý mléčný tuk, mléčný cukr, mléčná bílkovina, sůl, sladový výtažek, uhličitan sodný, emulgátor: slunečnicový lecitin, antioxidant: E306), med, kokosový olej, banánové aroma.
Minimální obsah kakaové sušiny: mléčná čokoláda 33,6%
Energetická hodnota: 2170 kJ/538 kcal
Tuky: 34 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 18 g
Sacharidy: 50 g
Z toho cukry: 47 g
Bílkoviny: 6 g
Sůl: 0,1 g
Čokoládová manufaktura
Zakladel společnosti FRANTIŠEK HLAVA vědomě navazuje na slavnou tradici dezertářského řemesla v Česku a nabízí dokonalé řešení pro všechny zájemce, kteří to s cukrářstvím myslí vážně. Snaha obnovit zašlou slávu českého čokoládovnictví a vyvést jej ze zapomění byla od počátku podmíněna jeho úsilím o návrat ke kvalitní čokoládě a rozmanitosti náplní, které češi znali již za první republiky.
Rodinná firma Kamila prodělala v posledních letech celou řadu změn. Lahodné čokoládové speciality již pan Hlava se svou rodinou nevyrábí na starém temperovacím stroji v suterénu rodinného domku ve Vyskytné, jak tomu bývalo po převratu, ale díky postupnému vývoji a silnému zájmu zákazníků se firmě podařilo zrekonstruovat výrobní halu a všechna výroba se tak přesunula do moderních prostor.
V dnešní době je již výroba rozdělena do několika samostatných sekcí. Společnost nabízí jak velkokapacitní produkci, tak zcela jedinečnou zakázkovou výrobu pro kohokoliv, kdo o ni požádá. Tato deviza patří k hlavním podmínkám interních směrnic čokoládovny KAMILA.