Složení: Hořká čokoláda 83% (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, emulgátor E476), mandle loupaná, kustovnice, chio semínka, kešu ořech, pistácie, malina lyofilizovaná, klikva velkoplodá (brusinka).
Minimální obsah kakaové sušiny: hořká čokoláda 55,8 %
Energetická hodnota: 2170 kJ/538 kcal
Tuky: 34 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 18 g
Sacharidy: 50 g
Z toho cukry: 47 g
Bílkoviny: 6 g
Sůl: 0,1 g
Čokoládová manufaktura
Zakladel společnosti FRANTIŠEK HLAVA vědomě navazuje na slavnou tradici dezertářského řemesla v Česku a nabízí dokonalé řešení pro všechny zájemce, kteří to s cukrářstvím myslí vážně. Snaha obnovit zašlou slávu českého čokoládovnictví a vyvést jej ze zapomění byla od počátku podmíněna jeho úsilím o návrat ke kvalitní čokoládě a rozmanitosti náplní, které češi znali již za první republiky.
Rodinná firma Kamila prodělala v posledních letech celou řadu změn. Lahodné čokoládové speciality již pan Hlava se svou rodinou nevyrábí na starém temperovacím stroji v suterénu rodinného domku ve Vyskytné, jak tomu bývalo po převratu, ale díky postupnému vývoji a silnému zájmu zákazníků se firmě podařilo zrekonstruovat výrobní halu a všechna výroba se tak přesunula do moderních prostor.
V dnešní době je již výroba rozdělena do několika samostatných sekcí. Společnost nabízí jak velkokapacitní produkci, tak zcela jedinečnou zakázkovou výrobu pro kohokoliv, kdo o ni požádá. Tato deviza patří k hlavním podmínkám interních směrnic čokoládovny KAMILA.