INDIANA Steak Bar ORIGINAL 20 g
Popis
Skladování: Bez chlazení. Balení obsahuje absorbér kyslíku (nekonzumujte).Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Sušení je jeden z nejstarších způsobů úpravy jídla pro dlouhodobé skladování. Tuto metodu využívali již staří Egypťané pro skladování masa, ovoce i ostatních potravin. Téměř k dokonalosti to ovšem dovedli Indiáni. Rádi bychom vám představili Jerky a ostatní produkty s indiánským příběhem. Produkty marketingově podporované a prodávané ve více jak dvaceti evropských zemích.
Indiana Jerky sušené maso je plně evropsky certifikovaný produkt, vyrobený převážně z evropských surovin s klasickou evropskou slanou příchutí. 100 g sušeného masa odpovídá 240 g (300g tuňákového) syrového masa se všemi prospěšnými nutričními hodnotami. Produkty jsou bez lepku, bez přidaných glutamátů, obsahují nízké sacharidy a nový typ soli z mrtvého moře.
Skladovací teploty jsou +5 až +30 ˚C. Minimální doba trvanlivosti všech produktů Indiana je 12 měsíců.
Každé balení Jerky a Steak Bar obsahuje absorber kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace po celou dobu trvanlivosti produktu.
Hmotnost | 0.04 kg |
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1409 kJ/ 336 kcal |
Tuky | 2,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,8 g |
Bílkoviny | 52,1 g |
Sacharidy | 25,5 g |
- z toho cukry | 0 g |
Vláknina | |
Sůl | 3,4 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.