GARANCE DORUČENÍ DO VÁNOC. Objednávky přijaté do 10.12. VČETNĚ. Nakupujte třeba zde: ZDE.

INDIANA Biltong Original - sušené hovězí maso 80 g

 
  • 1 z 2
 

Marinované hovězí maso, sušené a nakonec nakrájené na plátky.

Dostupnost Skladem
Cena 195 Kč bez DPH
218 Kč    
Kategorie Indiana Jerky
 

20190821_190432_0000

 
Složení:  Hovězí maso, ocet jablečný, zvlhčovadlo: glycerin, mořská sůl, extrakt z droždí, pepř černý, cibule mletá, směs koření.

100 g hovězího Biltong je vyrobeno z 220 g hovězího masa.

Skladování: Bez chlazení. Balení obsahuje absorbér kyslíku (nekonzumujte).Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Balení: 80 g 
 
10_1
 
O firmě a produktech
 

Sušení je jeden z nejstarších způsobů úpravy jídla pro dlouhodobé skladování. Tuto metodu využívali již staří Egypťané pro skladování masa, ovoce i ostatních potravin. Téměř k dokonalosti to ovšem dovedli Indiáni. Rádi bychom vám představili Jerky a ostatní produkty s indiánským příběhem. Produkty marketingově podporované a prodávané ve více jak dvaceti evropských zemích.

Indiana Jerky sušené maso je plně evropsky certifikovaný produkt, vyrobený převážně z evropských surovin s klasickou evropskou slanou příchutí. 100 g sušeného masa odpovídá 240 g (300g tuňákového) syrového masa se všemi prospěšnými nutričními hodnotami. Produkty jsou bez lepku, bez přidaných glutamátů, obsahují nízké sacharidy a nový typ soli z mrtvého moře.

Skladovací teploty jsou +5 až +30 ˚C. Minimální doba trvanlivosti všech produktů Indiana je 12 měsíců.

Každé balení Jerky a Steak Bar obsahuje absorber kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace po celou dobu trvanlivosti produktu.

Certifikáty výrobce Jerky: IFS, HACCP, ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:1999, EFSIS, BRC.

Hmotnost 0.09 kg
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1192 kJ / 298 kcal
Tuky 4,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 2,38 g
Bílkoviny 50,8 g
Sacharidy 8,9 g
- z toho cukry 1 g
Vláknina
Sůl 2,79 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: