GREŠÍK Šípkové bonbóny s vitamínem C 100 g
Popis
Složení: cukr, glukózový sirup, šípková dřeň (7,4 %), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, vitamín C (kyselina askorbová) 160 mg ve 100 g bonbónů, zahušťovadlo: pektin, přírodní barviva (extrakt z mrkve, šťáva z červené řepy)
Grešík - Bylinné a ovocné bonbóny neobsahují umělé aroma ani barviva, chuť i barvu získávají z extraktů bylin a ovoce.
Balení: 100 g
Hlavní charakteristika naší firmy
-jsme ryze česká firma se 100% podílem práce v Česku
-máme veliký sortiment výrobků s příznivými cenami při vysoké kvalitě
-prvořadým kritériem při výběru surovin je kvalita nikoliv cena
-zdravotní čaje jsou sestaveny s ohledem na maximální účinnost i za cenu použití dražších bylin
-veškeré suroviny jsou pečlivě kontrolovány
-disponujeme vlastní mikrobiologickou a analytickou laboratoří
-výroba je realizována v moderních výrobních halách s vysokým hygienickým standardem
-naše distribuce pokrývá téměř celé území České republiky
-jsme držitelem certifikátu řízení kvality ISO 9001
-máme zaveden systém kritických bodů (HACCP)
-podporujeme české pěstitele a sběrače léčivých bylin i přes možnosti levnějšího dovozu
Hmotnost | 0.12 kg |
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1551 kJ/365 kcal |
Tuky | 0,1 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Bílkoviny | 0,1 g |
Sacharidy | 90,8 g |
- z toho cukry | 41,0 g |
Vláknina | |
Sůl | 0,0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.