Ghí (přepuštěné máslo)
Přepuštěné máslo (někdy nesprávně přečištěné máslo) je bezvodý tuk získaný z másla. Jedná se o tradiční úpravu másla, kterou používala i česká autorka kuchařek M. D. Rettigová.
Známou formou přepuštěného másla je tradiční jihoasijská forma ghí, vyráběna z buvolího či kravského mléka.
Nejprodávanější
-
Allnature Ghí 450 ml – Skladem205 Kč
Máslo Ghí je vhodné i pro ty, kteří mají problémy s intolerancí mléčné...
183 Kč bez DPH -
České Ghíčko Ghí 340 ml – Skladem232 Kč
Ghee, to je čistý máselný tuk vhodný k jakékoliv tepelné úpravě. ...
207 Kč bez DPH -
České Ghíčko Ghí 720 ml – Skladem424 Kč
Ghee, to je čistý máselný tuk vhodný k jakékoliv tepelné úpravě. ...
379 Kč bez DPH
Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem