Family snack MALINA sáček 200g
Popis
Složení: rýžová mouka, náplň malinová 35% (maliny 35%, jablka 12%) glukózový sirup. cukr, slunečnicový olej do 1%, kyselina jablečná, slunečnicový lecitin, jablečná vláknina, 2%.
Skladování: Skladujte v suchu. Po otevření výrobek uzavřete a spotřebujte do jednoho měsíce.
Balení: 200 g
Nejlepší z nejlepších. Křupky pro všechny sportovce a lidi s vysokou denní aktivitou. Velmi vhodné jsou také při redukčních dietách.
Jednoduchá a čistá receptura, pouze hrách 80% a brambory 20% je výjimečná na našem trhu. Bílkoviny zpracované extruzí jsou vysoce stravitelné. Vhodné sacharidy nezvyšují glykemický index a tělu dodávají energii postupně, proto jsou vhodné jako doping před sportovním výkonem nebo jinou zátěží. Mimořádně vysoký obsah rostlinných bílkovin a vlákniny oceníte při zdravém životním stylu nebo dietách, kdy je do těla dodáte v přirozené formě společně s vitamíny a minerály.
Do jedení křupek ve tvaru malého hrachového lusku se určitě nebudete nutit. Naopak, spojuje se tu originální chuť hrachu s tradiční chutí brambor. Pochutnáte si na nich během dne i večer u televize nebo s přáteli u piva či vína.
Hmotnost | 0.26 kg |
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1572 kJ / 376 kcal |
Tuky | 2,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,7 g |
Bílkoviny | 4,6 g |
Sacharidy | 84,5 g |
- z toho cukry | 26,6 g |
Vláknina | 8,0 g |
Sůl | 0,3 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.