VELIKONOČNÍ DOPRAVA ZA 1 KČ. Krásné Velikonoce přeje celý tým NUTSMAN.

PLH Diabeta Oplatka smetanová 32 g

 
Novinka
 

Vyzkoušejte delikátní Diabeta smetanovou oplatku, která v sobě spojuje křupavé vrstvy oplatky a jemnou smetanovou krémovou náplň s vanilkovou příchutí. Slazená fruktózou, je ideální volbou pro ty, kteří upřednostňují zdravější alternativy sladkostí bez kompromisů na chuti.

Diabeta smetanová oplatka je skvělou volbou k šálku čaje či kávy, nebo jako rychlá a chutná svačinka na cestách.

  • smetanová oplatka slazená fruktózou
  • jemná smetanová náplň s vanilkovou příchutí
  • s kyselinou listovou, vhodné i pro diabetiky nebo pro těhotné ženy
Dostupnost Skladem
Cena 10 Kč bez DPH
11 Kč    
Kategorie Zdravé mlsání
 

Složení

Pšeničná mouka, rostlinný tuk (palmový, shea), fruktóza 18 %, kakaová poleva 14 % (rostlinný tuk /palmojádrový, palmový, shea/, sušená syrovátka, odtučněné kakao 14 %, fruktóza, laktóza, maltodextrin, emulgátory /lecitiny, polyglycerolpolyricinoleát/, aroma), sušená syrovátka, sušená smetana 2,5 %, pšeničný škrob, kypřící látky (uhličitany sodné a amónne), aroma, přírodní vanilková aróma, emulgátor (lecitiny), pražené arašídy, kyselina listová.

Tento výrobek může obsahovat stopy ořechů, sezamu, sóji a vajec.

Alergeny jsou v textu zvýrazněny.

Výživové údaje na 100 g

Energetické hodnota 2313 kJ / 555 kcal
Tuky 36 g
z toho nasycené mastné kyseliny 23 g
Sacharidy 53 g
z toho cukry 24 g
Bílkoviny 4,8 g
Vláknina 2,7 g
Sůl 0,24 g
Kyselina listová 200 μg

Skladování

Skladujte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Minimální trvanlivost: uvedena na obalu

Hmotnost: 32 g

Země původu: Slovensko

Výrobce: Pečivárne Lipt. Hrádok

Hmotnost 0.04 kg
Výživová hodnota na 100 g
Energetická hodnota 2313 kJ / 555 kcal
Tuky 36 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 23 g
Sacharidy 53 g
- z toho cukry 24 g
Bílkoviny 4,8 g
Vláknina 2,7 g
Sůl 0,24 g
Kyselina listová 200 μg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: