VELIKONOČNÍ DOPRAVA ZA 1 KČ. Krásné Velikonoce přeje celý tým NUTSMAN.

PLH Diabeta Oplatka arašídová 32 g

 
Novinka
 

Vyzkoušejte delikátní Diabeta arašídovou oplatku, která v sobě spojuje křupavé vrstvy oplatky a jemnou arašídovou náplň v kakaové polevě. Slazená fruktózou, je ideální volbou pro ty, kteří upřednostňují zdravější alternativy sladkostí bez kompromisů na chuti.

Diabeta arašídová oplatka je skvělou volbou k šálku čaje či kávy, nebo jako rychlá a chutná svačinka na cestách.

  • oplatka slazená fruktózou
  • jemná arašídová krémová náplň s kakaovou polevou
  • s kyselinou listovou, vhodné i pro diabetiky nebo pro těhotné ženy
Dostupnost Skladem
Cena 10 Kč bez DPH
11 Kč    
Kategorie Zdravé mlsání
 

Složení

Pšeničná mouka, rostlinný tuk (maslovníkový, kokosový), fruktóza, kakaová poleva s fruktózou 14 % (rostlinný tuk úplně hydrogenovaný /kokosový, řepkový/, sušená syrovátka, odtučněné kakao 14 %, fruktóza 14 %, laktóza, maltodextrin, rostlinný tuk maslovníkový, emulgátor /lecitin/, aroma), sušená syrovátka, pražené arašídy 4,1 %, odtučněné kakao, sušené mléko odtučněné, kypřící látky (uhličitany sodné a amonné), emulgátor (lecitiny), kyselina listová.

Tento výrobek může obsahovat stopy ořechů, sóji, sezamu a vajec.

Alergeny jsou v textu zvýrazněny.

Výživové údaje na 100 g

Energetické hodnota 2435 kJ / 585 kcal
Tuky 40 g
z toho nasycené mastné kyseliny 21,3 g
Sacharidy 49 g
z toho cukry 22 g
Bílkoviny 7,5 g
Vláknina 1,8 g
Sůl 0,58 g
Kyselina listová 200 μg

Skladování

Skladujte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Minimální trvanlivost: uvedena na obalu

Hmotnost: 32 g

Země původu: Slovensko

Výrobce: Pečivárne Lipt. Hrádok

Hmotnost 0.04 kg
Výživová hodnota na 100 g
Energetická hodnota 2435 kJ / 585 kcal
Tuky 40 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 21,3 g
Sacharidy 49 g
- z toho cukry 22 g
Bílkoviny 7,5 g
Vláknina 1,8 g
Sůl 0,58 g
Kyselina listová 200 μg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: