BLACK FRIDAY u NUTSMAN odstartoval. SLEVY AŽ 50%.. Nakupujte ZDE.

Čongrády Jelení paštika se sušenými švestkami 170 g

 
  • 1 z 2
 

V této chutné paštice se potkává kvalitní zvěřina ze šumavských lesů a sušené švestky macerované v červeném víně odrůdy Rulandské modré. Vysoký obsah jeleního masa dělá z této paštiky kvalitní delikatesu. Sušené švestky dodávají paštice jemně nasládlou chuť, díky čemuž se dobře kombinuje se sýry a uzeninami.

Dostupnost Objednáno u dodavatele
Cena 122 Kč bez DPH
137 Kč
Kategorie Zdravé potraviny
Položka byla vyprodána...
 

 

Doporučujeme konzumovat při pokojové teplotě a před podáváním promíchat, aby se propojily všechny chutě. Po otevření je nutné skladovat v ledničce a do 2 dnů zkonzumovat.

Složení: jelení maso min. 55% (CZ), kuřecí játra min. 13% (CZ), vepřové sádlo min. 13% (CZ), sušené švestky min. 5%, červené víno, jedlá sůl, český česnek, černý pepř.

Hmotnost: 150 g, balení v patentové sklenici.

Skladování: Skladujte při teplotě od 5–30 °C. Po otevření skladujte v ledničce do 8 °C a spotřebujte do 2 dnů.


 

 

Hmotnost 0.5 kg
Produkt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 948 kJ / 228 kcal
Tuky 16 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 7,1 g
Bílkoviny 16 g
Sacharidy 3,7 g
- z toho cukry 2 g
Vláknina
Sůl 1,5 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: