POZOR: LYO Jahody a LYO mango pouze nyní 2+1 ZDARMA.. Nakupujte ZDE. // K nákupu nad 999 Kč 50 g LYO ovoce ZDARMA.

Coffeespot Zimní klasika 2025

 
Novinka
  • 1 z 3
 

Dopřejte si tuto Zimní klasiku a ochutnejte tak unikátní spojení chutí, kde se prolínají intenzivní čokoládové tóny s jemnou sladkostí fondánu a osvěžujícími akcenty klementinek.

Dobu pro doručení prosím počítejte 3 - 5 dnů. Objednáváme každý den vždy čerstvou kávu přímo ve výrobě.

Cena od 178 Kč bez DPH
od 199 Kč
Kategorie Nápoje
Zvolte variantu
2830 zimni klasika 2025 1 Množství: 250 g Skladem - E-SHOP 199 Kč
178 Kč bez DPH
   
2830 3 zimni klasika 2025 Množství: 1000 g Skladem - E-SHOP 739 Kč
660 Kč bez DPH
   
 

Představujeme vám Kávu Coffeespot, Vašeho nového nezbytného společníka pro každodenní rituál užívání si lahodného šálku kávy.

Káva je vybraná s nejvyšší péčí, aby byla vždy čerstvá a dokonale pražená na vrchol svých chutí. Přečtěte si několik důvodů, proč byste měli zkusit právě kávu Coffeespot:

  • ČERSTVOST: Každý den praženo v malých várkách pro nejlepší chuť.
  • KVALITA: Vybraná jen ta nejlepší zrna od ověřených dodavatelů.
  • SOCIÁLNÍ ODPOVĚDNOST: Podpora pěstitelů kávy a jejich komunit po celém světě.
  • RODINNÝ TÝM NADŠENCŮ: Pečlivost a láska ke kávě je na prvním místě.
  • POCTIVÉ PRAŽENÍ: Zakladatel Jirka kontroluje každé zrnko.

Detailní popis produktu

Zimní klasika je složena z lahodných káv:

  • Brazílie Mogiana Natural
  • Honduras Santa Rosa Washed

 

Brazílie Mogiana Natural pochází z jedné z nejstarších oblastí pro pěstování kávy v Brazílii. Její historie sahá až do 19.století

Díky unikátní, sytě červené půdě a nadmořské výšce kolem 1000 m.n.m., má tato oblast řadu jedinečných mikroklimat, která se následně odráží na výsledné chuti kávy.

Honduras Santa Rosa nabízí ideální mikroklima, které ve spojení s pečlivým několikastupňovým tříděním, zpracováním metodou washed s následným sušením na slunci dodává kávě sladkou vůni s citrusovými podtóny

Nízká kyselost a intenzivní pražení dodávají této kávě charakter, který je ideální pro chladné zimní dny. 

Chuť čokoláda, fondán, klemetinky
Druh Brazílie Mogiana Natural, Honduras Santa Rosa Washed
Stupeň pražení 4 - Intenzivní Stupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň pražení
Kyselost Nízká, Střední
Země původu Brazilská káva, Honduras káva

 

Jak připravit kávu Zimní klasika 2025?

Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy.  Káva je dodávána standardně zrnková (nemletá). Kávu můžete připravit tak, jak to máte nejraději. Je vhodná pro všechny oblíbené metody přípravy kávy. Užijte si ji třeba pokaždé jinak!

Jak se káva v Coffeespotu praží?


Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.

Každý den se praží přesně tolik, kolik zákazníci objednají. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten Coffeespot respektuje a nesnaží se ho měnit. Naopak. Praží zkrátka tak, aby nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.

Teplotu i čas proto upravují podle toho, co mají zrovna v pražičce. Celou dobu hlídají každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.

Fotky
Foto

Jak kávu skladovat?

Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.

Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.

 

Pamatujete na začátky Coffeespotu v Kudlovicích?

Začínali s malou prodejnou a pražírnou. Espresso k espressu. Sto gramů ke sto gramů. Kilo ke kilu. Zákazník po zákazníkovi. Po pár denně. Časem to bylo po pár desítkách.

První objednávka z e-shopu přišla přesně 26.9.2011 v 23:27 hodin. Kávu balili doma v obýváku do dvou do rána a pak vstávali do zaměstnání. Balíčky na poštu odváželi na kole. Celou dobu byli zákazníci jejich hnací motor a možná to ani netušili.

Od té doby se změnilo úplně všechno. Snad kromě nadšení, s jakým na kávu Coffeespot pohlíží. Děkujeme, že je vás čím dál tím víc. To, kde je dnes pražírna, je vaší zásluhou.

foto-spojeni

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: