Coffeespot Vánoční směs 2024 - Limitovaná 11. edice

 
Novinka Tip na VÁNOCE Tip na DÁREK
  • 1 z 7
 

Nechejte se unést vůní a chutí lahodné Vánoční směsi a udělejte radost svým blízkým. Vyvážená chuť čokoládymarcipánu a sušeného ovoce.

Dobu pro doručení prosím počítejte 3 - 5 dnů. Objednáváme každý den vždy čerstvou kávu přímo ve výrobě.

Cena od 173 Kč bez DPH
od 194 Kč
Kategorie Nápoje
Zvolte variantu
2765 4 vanocni smes 2024 limitovana 11 edice Množství: 250G Skladem - E-SHOP 194 Kč
173 Kč bez DPH
   
2765 3 vanocni smes 2024 limitovana 11 edice Množství: 1000g Skladem - E-SHOP 734 Kč
655 Kč bez DPH
   
 

Představujeme vám Kávu Coffeespot, Vašeho nového nezbytného společníka pro každodenní rituál užívání si lahodného šálku kávy.

Káva je vybraná s nejvyšší péčí, aby byla vždy čerstvá a dokonale pražená na vrchol svých chutí. Přečtěte si několik důvodů, proč byste měli zkusit právě kávu Coffeespot:

  • ČERSTVOST: Každý den praženo v malých várkách pro nejlepší chuť.
  • KVALITA: Vybraná jen ta nejlepší zrna od ověřených dodavatelů.
  • SOCIÁLNÍ ODPOVĚDNOST: Podpora pěstitelů kávy a jejich komunit po celém světě.
  • RODINNÝ TÝM NADŠENCŮ: Pečlivost a láska ke kávě je na prvním místě.
  • POCTIVÉ PRAŽENÍ: Zakladatel Jirka kontroluje každé zrnko.

Detailní popis produktu

Dlouho očekávaná 11. edice Vánoční směsi je tady. Nechejte se unést vůní a chutí Vánoční směsi a udělejte radost svým blízkým.

Vyladěná směs výběrové kávy je vždy vyvrcholením celého roku. Letos se můžete těšit na lahodnou chuť čokolády, marcipánu a sušeného ovoce a rovnou i ve větším 1000 g balení!

Cíl byl, jako každoročně, jasný. Aby byla Vánoční směs ještě lepší než ta loňská.

Chuť Čokoláda, marcipán, sušené ovoce
Druh Brazílie Mogiana, Honduras San Andres, Mexiko Veracruz
Stupeň pražení 4 - intenzivníStupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň pražení
Kyselost Nízká
Země původu Brazilská káva, Honduras káva, Mexiko káva

O kávě

Už 13 let Coffeespot hledá a praží ta nejlepší zrna z celého světa. Kávu praží v malých várkách, aby tak zajistili její čerstvou chuť. Po celý rok se snaží o maximální kvalitu všech káv v nabídce a u Vánoční směsi toto pravidlo platí dvojnásob.

 

Jedinečné složení chuti 

Oslavte letošní svátky s limitovanou edicí výběrové kávy, která spojuje nejlepší zrna z Brazílie, Hondurasu a Mexika. S tóny čokolády, marcipánu a sušeného ovoce Vám každý šálek přinese radost a pohodu.

Vánoční směs je složena z káv:

  • Brazílie Mogiana natural
  • Honduras San Andres washed
  • Mexiko Veracruz washed

Potěšte rodinu, přátele i obchodní partnery

Starosti s vymýšlením vánočního dárku letos hoďte za hlavu. Darujte čerstvou kávu z oblíbené moravské pražírny, kde každé zrnko projde rukama jejich zaměstnanců. A to hned několikrát.

  • Originální voňavý dárek pro blízké i obchodní partnery — v běžném obchodě ho nepotkáte.
  • Designový obal  —  hodí se i pro dlouhodobé uchování kávy.
  • Přátelská cena a kvalita bez kompromisů — Coffeespot zná původ kávových zrn, s dodavateli jsou v přímém kontaktu.
  • Maximálně čerstvá a kvalitní káva výběrová zrnka se denně praží po malých dávkách dle poptávky.
  • Spolehlivost— balíčky kávy vám budou včas dodány.

Do kdy bude voňavá limitka v nabídce?

To záleží na Vás, zákaznících. Letos, jako každý rok, Coffeespot připravil rekordní množství Vánoční směsi.

Doufáme, že vydrží alespoň do začátku ledna — pro ty, kdo si budou chtít udělat zásobu.

Jak připravit Vánoční směs?

Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy.  Kávu dodáváme standardně zrnkovou (nemletou). Kávu můžete připravit tak, jak to máte nejraději. Je vhodná pro všechny oblíbené metody přípravy kávy. Užijte si ji třeba pokaždé jinak!

Jak se káva v Coffeespotu praží?


Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.

Každý den se praží přesně tolik, kolik zákazníci objednají. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten Coffeespot respektuje a nesnaží se ho měnit. Naopak. Praží zkrátka tak, aby nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.

Teplotu i čas proto upravují podle toho, co mají zrovna v pražičce. Celou dobu hlídají každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.

Fotky
Foto

Jak kávu skladovat?

Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.

Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.

 

 

Pamatujete na začátky Coffeespotu v Kudlovicích?

Začínali s malou prodejnou a pražírnou. Espresso k espressu. Sto gramů ke sto gramů. Kilo ke kilu. Zákazník po zákazníkovi. Po pár denně. Časem to bylo po pár desítkách.

První objednávka z e-shopu přišla přesně 26.9.2011 v 23:27 hodin. Kávu balili doma v obýváku do dvou do rána a pak vstávali do zaměstnání. Balíčky na poštu odváželi na kole. Celou dobu byli zákaznícíci jejich hnací motor a možná to ani netušili.

Od té doby se změnilo úplně všechno. Snad kromě nadšení, s jakým na kávu Coffeespot pohlíží. Děkujeme, že je vás čím dál tím víc. To, kde je dnes pražírna, je vaší zásluhou.

foto-spojeni

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: