Coffeespot STRONG Espresso směs
Popis
Představujeme vám Kávu Coffeespot, vašeho nového nezbytného společníka pro každodenní rituál užívání si lahodného šálku kávy.
Káva je vybraná s nejvyšší péčí, aby byla vždy čerstvá a dokonale pražená na vrchol svých chutí. Přečtěte si několik důvodů, proč byste měli zkusit právě kávu Coffeespot:
- ČERSTVOST: Každý den praženo v malých várkách pro nejlepší chuť.
- KVALITA: Vybraná jen ta nejlepší zrna od ověřených dodavatelů.
- SOCIÁLNÍ ODPOVĚDNOST: Podpora pěstitelů kávy a jejich komunit po celém světě.
- RODINNÝ TÝM NADŠENCŮ: Pečlivost a láska ke kávě je na prvním místě.
- POCTIVÉ PRAŽENÍ: Zakladatel Jirka kontroluje každé zrnko.
Káva Coffeespot Vám nabídne nejen skvělou chuť a aroma, ale také pocit dobrého svědomí z toho, že podporujete sociálně odpovědnou společnost. Vyzkoušejte sortiment kávy hned teď a přidejte se k rodině spokojených zákazníků, kterým Coffeespot dodává energii do jejich každodenních životů.
Detailní popis produktu
Tuto hutnou espresso směs jsme ,,ušili" na míru všem, kteří prahnou po silné, vyvážené a delikátní espresso směsi. Díky vyššímu obsahu kofeinu v robustě vás ráno nakopne, připraví na fyzický výkon nebo zvýší pracovní produktivitu.
Chuť | Hořká čokoláda, zemitá kouřový nádech |
Druh | Brazílie Minas Gerais, Uganda King |
Stupeň pražení | 5 - Tmavé |
Kyselost | Bez acidity |
Země původu | Brazilská káva, Uganda káva |
Chuť
Větší podíl robusty prohlubuje chuť, výslednému espressu dodává příjemnou cremu a plné tělo.V podmanivé kombinaci chutí a vůní najdete: hořkou čokoládu, zemitost, kouřový nádech
Buďte STRONG!
-
Káva je vhodná na espresso — pro kavárny, kanceláře a pro přípravu v domácím espresso kávovaru.
-
Káva je vhodná na všechny mléčné nápoje — Cappuccino, Caffè latte, Latte Macchiato.....atd
-
Dopřát si ji můžete i na filtr — očekávejte plnější a výraznější chuť.
Jak připravit kávu STRONG?
Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy. Kávu dodáváme standardně zrnkovou (nemletou). Pokud od nás chcete kávu umlít, zvolte tuto možnost výše + uveďte způsob, jak budete kávu připravovat (espresso, moka, filtr, turek, french press...)
Jak se káva v Coffeespotu praží?
Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.
Každý den se praží přesně tolik, kolik zákazníci objednají. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten Coffeespot respektuje a nesnaží se ho měnit. Naopak. Praží zkrátka tak, aby nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.
Teplotu i čas proto upravují podle toho, co mají zrovna v pražičce. Celou dobu hlídají každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.
Jak kávu skladovat?
Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.
Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.
Pamatujete na začátky Coffeespotu v Kudlovicích?
Začínali s malou prodejnou a pražírnou. Espresso k espressu. Sto gramů ke sto gramů. Kilo ke kilu. Zákazník po zákazníkovi. Po pár denně. Časem to bylo po pár desítkách.
První objednávka z e-shopu přišla přesně 26.9.2011 v 23:27 hodin. Kávu balili doma v obýváku do dvou do rána a pak vstávali do zaměstnání. Balíčky na poštu odváželi na kole. Celou dobu byli zákaznícíci jejich hnací motor a možná to ani netušili.
Od té doby se změnilo úplně všechno. Snad kromě nadšení, s jakým na kávu Coffeespot pohlíží. Děkujeme, že je vás čím dál tím víc. To, kde je dnes pražírna, je vaší zásluhou.
Zajímavosti a recepty
BLOG: https://www.nutsman.cz/blog/kava--nejen-napoj--ale-i-kultura-a-historie/
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.