Coffeespot No limit 250 g
Popis
Představujeme vám Kávu Coffeespot, vašeho nového nezbytného společníka pro každodenní rituál užívání si lahodného šálku kávy.
Káva je vybraná s nejvyšší péčí, aby byla vždy čerstvá a dokonale pražená na vrchol svých chutí. Přečtěte si několik důvodů, proč byste měli zkusit právě kávu Coffeespot:
- ČERSTVOST: Každý den praženo v malých várkách pro nejlepší chuť.
- KVALITA: Vybraná jen ta nejlepší zrna od ověřených dodavatelů.
- SOCIÁLNÍ ODPOVĚDNOST: Podpora pěstitelů kávy a jejich komunit po celém světě.
- RODINNÝ TÝM NADŠENCŮ: Pečlivost a láska ke kávě je na prvním místě.
- POCTIVÉ PRAŽENÍ: Zakladatel Jirka kontroluje každé zrnko.
Káva Coffeespot Vám nabídne nejen skvělou chuť a aroma, ale také pocit dobrého svědomí z toho, že podporujete sociálně odpovědnou společnost. Vyzkoušejte sortiment kávy hned teď a přidejte se k rodině spokojených zákazníků, kterým Coffeespot dodává energii do jejich každodenních životů.
Detailní popis produktu
Chuť na pořádnou kávu Vás může přepadnout kdekoliv. V tu chvíli by pro jediný doušek udělal člověk všechno na světě. Své o tom ví mistr světa ve freestyle motocrossu Libor Podmol, který nám s pražením naší No Limit pomáhal.
Chuť | lískový oříšek, čokoláda, bobulovité ovoce |
Druh | Brazílie Cemorrado Chocolate Edition, Brazílie Cerrado Speciality, Nikaragua SHB EP Premium |
Stupeň pražení | 3 - Středně intenzivní |
Kyselost | Nízká |
Země původu | Brazilská káva, Nicaragua káva |
Teď můžete svoje limity posouvat i vy. Toto spojení tří vynikajících arabik je totiž neuznává.
O kávě
Jedinečná kombinace těch nejlepších zrn z Jižní Ameriky spojuje lahodnou chuť čokolády s tóny lískových oříšků. Ty perfektně doplňuje svěžest bobulovitého ovoce.Chuť tvoří tři jedinečné kávy:
- Brazílie Cemorrado Chocolate Edition
- Brazílie Cerrado Speciality Três Corações
- Nikaragua SHB EP Premium
Každá z káv hraje ve směsi svoji nezaměnitelnou roli. Pocházejí z úrodných oblastí ve vysokých nadmořských výškách. Což potvrzuje i označení SHB. To dostávají jen zrna rostoucí nad 1350 m n.m.
Svoje limity už s Coffeespotem posouvají:
Jak připravit kávu No Limit?
Jak se káva v Coffeespotu praží?
Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.
Každý den se praží přesně tolik, kolik zákazníci objednají. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten Coffeespot respektuje a nesnaží se ho měnit. Naopak. Praží zkrátka tak, aby nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.
Teplotu i čas proto upravují podle toho, co mají zrovna v pražičce. Celou dobu hlídají každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.
Jak kávu skladovat?
Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.
Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.
Pamatujete na začátky Coffeespotu v Kudlovicích?
Začínali s malou prodejnou a pražírnou. Espresso k espressu. Sto gramů ke sto gramů. Kilo ke kilu. Zákazník po zákazníkovi. Po pár denně. Časem to bylo po pár desítkách.
První objednávka z e-shopu přišla přesně 26.9.2011 v 23:27 hodin. Kávu balili doma v obýváku do dvou do rána a pak vstávali do zaměstnání. Balíčky na poštu odváželi na kole. Celou dobu byli zákaznícíci jejich hnací motor a možná to ani netušili.
Od té doby se změnilo úplně všechno. Snad kromě nadšení, s jakým na kávu Coffeespot pohlíží. Děkujeme, že je vás čím dál tím víc. To, kde je dnes pražírna, je vaší zásluhou.
Zajímavosti a recepty
BLOG: https://www.nutsman.cz/blog/kava--nejen-napoj--ale-i-kultura-a-historie/
Hmotnost | 0.3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.