BLACK FRIDAY u NUTSMAN odstartoval. SLEVY AŽ 50%.. Nakupujte ZDE.

Coffeespot Mikulášská směs 2024

 
Novinka
  • 1 z 3
 

Hledáte perfektní způsob, jak odměnit své milé, ať už byli letos zlobiví nebo andělsky hodní? Máme pro vás ideální řešení - tuto lahodnou Mikulášskou směs! A to hned ve dvou variantách.

Dobu pro doručení prosím počítejte 3 - 5 dnů. Objednáváme každý den vždy čerstvou kávu přímo ve výrobě.

Cena 178 Kč bez DPH
199 Kč
Kategorie Nápoje
Zvolte variantu
Screenshot 2024 11 18 at 09 03 29 Mikulášská směs 2024 jen za 151 20 Kč ✅ Vyberte si na COFFEESPOT.cz Množství: 250 g - ZLATÁ Skladem - E-SHOP 199 Kč
178 Kč bez DPH
   
Screenshot 2024 11 18 at 09 02 54 Mikulášská směs 2024 jen za 151 20 Kč ✅ Vyberte si na COFFEESPOT.cz Množství: 250 g - MODRÁ Skladem - E-SHOP 199 Kč
178 Kč bez DPH
   
 

Představujeme vám Kávu Coffeespot, Vašeho nového nezbytného společníka pro každodenní rituál užívání si lahodného šálku kávy.

Káva je vybraná s nejvyšší péčí, aby byla vždy čerstvá a dokonale pražená na vrchol svých chutí. Přečtěte si několik důvodů, proč byste měli zkusit právě kávu Coffeespot:

  • ČERSTVOST: Každý den praženo v malých várkách pro nejlepší chuť.
  • KVALITA: Vybraná jen ta nejlepší zrna od ověřených dodavatelů.
  • SOCIÁLNÍ ODPOVĚDNOST: Podpora pěstitelů kávy a jejich komunit po celém světě.
  • RODINNÝ TÝM NADŠENCŮ: Pečlivost a láska ke kávě je na prvním místě.
  • POCTIVÉ PRAŽENÍ: Zakladatel Jirka kontroluje každé zrnko.

Detailní popis produktu

Tato káva je kombinací dvou káv:

  • Brazílie Mantiquera
  • Kolumbie Bucaramanga

Tato jedinečná kombinace káv z Brazílie a Kolumbie vás okouzlí jemnými tóny mandlí, sušených jablek a peckového ovoce. Perfektní pro milovníky kávy s mlékem, ale i pro ty, kteří si vychutnávají čistou chuť výběrové kávy. 100% Arabica.

Chuť Mandle, sušená jablka, peckovité ovoce
Druh Brazílie Mantiquera, Kolumbie Bucaramanga
Stupeň pražení 4 - IntenzivníStupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň pražení
Kyselost Nízká, Střední
Země původu Brazilská káva, Kolumbie káva

 

 Jak připravit Mikulášskou kávu?

Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy.  Kávu dodáváme standardně zrnkovou (nemletou). Kávu můžete připravit tak, jak to máte nejraději. Je vhodná pro všechny oblíbené metody přípravy kávy. Užijte si ji třeba pokaždé jinak!

Jak se káva v Coffeespotu praží?


Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.

Každý den se praží přesně tolik, kolik zákazníci objednají. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten Coffeespot respektuje a nesnaží se ho měnit. Naopak. Praží zkrátka tak, aby nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.

Teplotu i čas proto upravují podle toho, co mají zrovna v pražičce. Celou dobu hlídají každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.

Fotky
Foto

Jak kávu skladovat?

Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.

Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.

 

 

Pamatujete na začátky Coffeespotu v Kudlovicích?

Začínali s malou prodejnou a pražírnou. Espresso k espressu. Sto gramů ke sto gramů. Kilo ke kilu. Zákazník po zákazníkovi. Po pár denně. Časem to bylo po pár desítkách.

První objednávka z e-shopu přišla přesně 26.9.2011 v 23:27 hodin. Kávu balili doma v obýváku do dvou do rána a pak vstávali do zaměstnání. Balíčky na poštu odváželi na kole. Celou dobu byli zákaznícíci jejich hnací motor a možná to ani netušili.

Od té doby se změnilo úplně všechno. Snad kromě nadšení, s jakým na kávu Coffeespot pohlíží. Děkujeme, že je vás čím dál tím víc. To, kde je dnes pražírna, je vaší zásluhou.

foto-spojeni

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: