NÁKUP nad 999Kč = LYO ZDARMA. Vyberte jako dárek v košíku. Do vyprodání zásoby.

Coffeespot Hello Summer! - Letní edice 2024

 
  • 1 z 4
 

Dlouho očekávaná letní edice s chutí mléčné čokolády, švestek a hroznů je tady!

Doba pro doručení prosím počítejte 3-5 dnů. Objednáváme každý den, vždy čerstvou kávu, přímo ve výrobě.

Cena od 169 Kč bez DPH
od 189 Kč
Kategorie Nápoje
Zvolte variantu
Množství: 250G Skladem 189 Kč
169 Kč bez DPH
   
Coffeespot Hello Summer! - Letní edice 2024 Množství: 3000G Skladem 2 199 Kč
1 963 Kč bez DPH
   
 

Detailní popis produktu

K létu patří odpočinek, cestování, pohoda, dovolená, moře, hory, les, poznávání nových míst a dobrodružství. Tuto sezónní směs jsme připravili právě pro tyto chvíle.

Chuť mléčná čokoláda, švestky, hrozen
Druh Kolumbie Suppremo Bucaramanga, Brazílie Cemorrado Sweet
Stupeň pražení 3 - Středně intenzivní Stupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň pražení
Kyselost Nízká
Země původu Brazilská káva, Kolumbie káva

Ideální na letní drinky

Chladná, voňavá a energií nabitá ledová káva je perfektním spojením lahodné chuti a osvěžení, které potřebujete pro přežití parných letních dní.

Hello Summer je vhodná pro přípravu lahodných nápojů jako jsou Espresso Tonic, Cold Brew nebo ledové espresso. Skvěle chutná samozřejmě i horká!

Složení:

  • Kolumbie Suppremo Bucaramanga
  • Brazílie Cemorrado Sweet
kava-kolumbie
hello-summer-drink

Návod na pravé ledové osvěžení

Léto prý vzniklo proto, aby bylo kdy pít ledovou kávu. Zchladí, osvěží a nakopne zároveň.

Vyzkoušejte naše originální recepty od klasických až po pravé kávové speciality.

  • Cold Brew Coffee: Dopřejte si studené kofeinové osvěžení

Jak připravit kávu Hello Summer?

Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy.

 

Jak kávu pražíme

Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.

Každý den pražíme přesně tolik, kolik objednáte. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten respektujeme a nesnažíme se ho měnit. Naopak. Pražíme zkrátka tak, abychom nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.

Teplotu i čas proto upravujeme podle toho, co máme zrovna v pražičce. Celou dobu hlídáme každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.

Nakouknout do pražírny
Fotky
Foto

Jak kávu skladovat

Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.

Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: