BLACK FRIDAY u NUTSMAN odstartoval. SLEVY AŽ 50%.. Nakupujte ZDE.

BUGA'S Chilli omáčka s malinami a pomerančem sklo 170 g

 
  • 1 z 3
 

Neodolatelná omáčka s malinami, pomerančem a pikantních chilli papriček. Ideální k masům, sýrům nebo paštice.

Dostupnost Skladem
Cena 58 Kč bez DPH
65 Kč    
Kategorie Delikatesy, dobroty a lahůdky
 

Složení

Maliny 39%, cukr, těstoviny z chilli papriček 13%, jablečný ocet, mletá sladká paprika 3%, pomerančová kůra 3%, pomerančový džus 3%, sůl, modifikovaný škrob,
glukózo-fruktózový sirup, zahušťovadlo: xanthanová guma, konzervační látky: sorban draselný. Výrobek neobsahuje žádné alergeny.

Nutriční hodnota na 100 g

Energetická hodnota 695 kJ / 166 kcal
Tuky 0,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 42,5 g
z toho cukry 37,2 g
Proteiny 1,4 g
Sůl 2,6 g

 

Skladování

Skladujte při teplotě 0 ° - 25 °C a v relativní vlhkosti nepřesahující 75 %. Chraňte před přímým slunečním světlem. Před použitím protřepejte. Po otevření skladujte v
chladničce. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Čisté množství: 170 g / 140 ml

Výrobce: JSC BUGA LT, Lithuania

 

CO JE TO ČATNÍ?

Čatní (též čatný, z anglického "chutney") je druh omáčky nebo pasty, která pochází z indického subkontinentu. Tradičně je čatní vyráběno z kombinace ovoce, zeleniny, bylinek a koření, což vytváří širokou škálu chutí od sladkých přes pikantní až po kyselé. V Indii se čatní často používá jako příloha k různým jídlům, jako jsou kari, rýže nebo smažené pokrmy, a slouží k doplnění a zvýraznění chutí. Existuje mnoho druhů čatní, které se liší podle použitých surovin. Mezi oblíbené varianty patří tamarindové, kokosové, mátové nebo cibulové čatní. V české kuchyni bylo čatní přizpůsobeno místním chutím a surovinám, např. meruňkové, jablečné nebo švestkové.

Hmotnost 0.2 kg
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 695 kJ / 166 kcal
Tuky 0,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 42,5 g
- z toho cukry 37,2 g
Proteiny 1,4 g
Sůl 2,6 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: