RECEPT - Proteinové brownies
Ingredience:
300g černých fazolí z konzervy
20g kakaa
60g ovesných vloček
25g čokoládového proteinu (můžete vynechat)
sladidlo dle preferencí (např.erythritol)
1ČL vanilkového extraktu
1ČL prášku do pečiva bez fosfátu
200 ml polotučného mléka
80 g nahrubo nasekané čokolády
maliny rozvařené na tekutou směs
Postup:
Fazole z konzervy scedíme, propereme v čisté vodě a dáme do mixéru. Poté k fazolím přidáme i zbytek surovin (až na malinový rozvar). Mixujeme tak dlouho, dokud se všechny ingredience nespojí. Těsto nalijeme do formy (20x20cm) vyložené pečícím papírem, polijeme malinovým rozvarem a špejlí uděláme mramorování. Pečeme na 170–180°C cca 25-30 minut.
Dobrou chuť přeje tým NUTSMAN