RECEPT - Ferrero
Ingredience:
50g mandlové mouky
50g lískooříškové mouky
1 PL kakaa
2 PL arašídového másla
50g mandlové mouky
50g lískooříškové mouky
1 PL kakaa
2 PL arašídového másla
Dále:
15 ks lískového oříšku (blanšírované)
1 PL drcených mandlí
40g čokolády
Postup:
Mouky, máslo a kakao promícháme v jednotnou hmotu. Z těsta vytvoříme 15 kuliček, do kterých zabalíme lískový oříšek. Kuličky obalíme v rozpuštěné čokoládě, do které zamícháme nadrcené mandle
Dobrou chuť přeje tým Nutsman
15 ks lískového oříšku (blanšírované)
1 PL drcených mandlí
40g čokolády
Postup:
Mouky, máslo a kakao promícháme v jednotnou hmotu. Z těsta vytvoříme 15 kuliček, do kterých zabalíme lískový oříšek. Kuličky obalíme v rozpuštěné čokoládě, do které zamícháme nadrcené mandle
Dobrou chuť přeje tým Nutsman