Recept: Rychlé a snadné stracciatella řezy
Rychlých a jednoduchých receptů není nikdy dost. Stracciatella řezy obsahují suroviny, které většinou najdeme doma, a jejich příprava zabere doslova jen několik minut. Ocení je tedy každý – vytížená hospodyňka, vaše peněženka, nejmlsnější člen domácnosti i nečekaná návštěva.
INGREDIENCE A PŘÍPRAVA STRACCIATELLA ŘEZŮ
INGREDIENCE NA TĚSTO:
- 3 vejce
- 3 polévkové lžice špaldové mouky hladké
- 6 polévkových lžic erythritolu
INGREDIENCE NA KRÉM:
- 300g tvarohu
- 200g zakysané smetany
- vanilka
- 50g nasekané čokolády
POSTUP
- Nejprve vyšleháme žloutky s erythritolem, pak opatrně zapracujeme sníh z bílků.
- Poté po lžíci přidáme mouku.
- Dáme péct na 160°C cca 15 minut. Po upečení necháme vychladnout.
- Na krém smícháme všechny suroviny a natřeme na korpus.
- Dáme vychladit aspoň na 2 hodinky.