RECEPT: Jednoduchý Recept na Bezlepkové Muffiny s Čokoládou: Zdravý Dezert za Pár Korun!
Vítejte v kulinářském dobrodružství plném lahodných chutí! S našim receptem na zdravé bezlepkové muffiny s čokoládou si můžete vychutnat příchuť rozpouštějící se čokolády v ústech bez pocitu viny. Tento recept je jako zázračný elixír pro všechny milovníky sladkostí, kteří chtějí žít zdravě.
Ingredience:
- 5 vajec
- 25g kokosové mouky
- 60g rozpuštěného ghí
- 25g erythritolu
- 1ČL PDP bez fosfátu
- 1ČL skořice
- 1 vanilka
- 4ČL raw kakaa
- 50g 90% čokolády
Postup:
Smícháme ghí, vejce a vanilku. Pak přidáme kokosovou mouku, erythritol, kakao, skořici i PDP, dobře promícháme. Čokoládu nasekáme na kousíčky a jemně vmícháme do připraveného těsta. Košíčky plníme ze 2/3 těstem a pečeme ve vyhřáté troubě na 170°C cca 20 minut. Následně jsou bezlepkové muffiny na světě:)
Dobrou chuť přeje tým NUTSMAN.