Najdi a vyhraj s NUTSMAN č.19/2024

O co v tomto týdnu soutěžíme?

Vánoce se blíží a s nimi i pečení perníčků, cukroví a dalších dobrot! 🎄 Chcete, aby vaše výtvory zářily jako nikdy předtím? Vyhrajte s námi špičkové zdobení na vánoční pečení! 🍪✨

Už plánujete vánoční pečení?

 

Představujeme vám Hanns G. Werner Dekorační posypky 150 g – váš nový tajný spojenec v kuchyni, který promění jakýkoli dezert v mistrovské dílo, které potěší nejen chuťové pohárky, ale také oči! Proč se spokojit s obyčejností, když můžete své kulinářské výtvory povýšit na zcela novou úroveň elegance a kreativity?

Dlouhá Trvanlivost: S expirací až do července 2025 máte dostatek času, abyste využili každou možnost pro zdobení – od Vánoc až po Velikonoce. Vždy budete připraveni udělat dojem.

Přírodní Složení: Hanns G. Werner je synonymem pro kvalitu a tradici. Naše posypky jsou barveny přírodními šťávami, jako jsou červená řepa, jablka, černý rybíz a další. Užijte si bezstarostné zdobení, které je nejen krásné, ale také zdraví přátelské.

Vyhraj s NUTSMAN 192024

Nechte svou fantazii rozkvést s Hanns G. Werner


Univerzální Použití: Naše dekorační posypky jsou k dispozici v 6 různých typech zdobení, z nichž každý je pečlivě navržen tak, aby vyhovoval jakékoli příležitosti. Ať už plánujete velkolepou svatební hostinu, narozeninovou oslavu nebo si jen chcete užít pečení s dětmi, naše posypky jsou zde, aby splnily každé vaše přání.
Barevná Paleta na Míru: Fascinující škála barev, která je plně pod vaší kontrolou. Díky možnosti barvit posypky podle vašeho přání, můžete snadno sladit vaše dezerty s jakýmkoli tématem či sezónou. Vánoční cukroví, velikonoční koláče nebo letní party – inspiraci najdete na každý den!

1

Přírodní Složení: Hanns G. Werner je synonymem pro kvalitu a tradici. Naše posypky jsou barveny přírodními šťávami, jako jsou červená řepa, jablka, černý rybíz a další. Užijte si bezstarostné zdobení, které je nejen krásné, ale také zdraví přátelské.
Tradice a Kvalita: Hanns G. Werner je německá značka s více než 70letou tradicí ve výrobě vysoce kvalitních dekorativních materiálů. Důvěřujte zkušeným a nechte své pečivo zazářit s posypkami, které jsou výsledkem desetiletí odbornosti.
Nechte své dezerty vyprávět příběh:


Díky snadnému použití jsou naše posypky ideální pro profesionální zdobení dortů, ale také pro domácí experimenty. Ať už jste zkušený cukrář nebo jen začátečník, který rád experimentuje v kuchyni, posypky Hanns G. Werner vám umožní vytvořit něco opravdu výjimečného. Přeměňte jednoduché cupcakes v umělecká díla, dodat svůj dotek osobitosti a radosti každému kousku.

3

Nenechte se omezit obyčejnými a nudnými dekoracemi. Vstupte do světa nekonečných možností s Hanns G. Werner Dekoračními posypkami. Vaše kuchyně se stane místem, kde se sny stávají skutečností a každý dezert je příležitostí k oslavě!
Objednejte si nyní a začněte tvořit nezapomenutelné chvíle, které budou chutnat stejně dobře, jak vypadají.


Soutěžní otázka zní: napište nám, jaká byla původní a jaká je aktuální akční cena, tohoto produktu?

Nápovědu najdete zde: www.nutsman.cz

Pravidla soutěží NUTSMAN: https://www.nutsman.cz/obchodni-podminky/PravidlasouteziNUTSMAN/

Soutěž začíná dnem zobrazení na našem blogu a končí za 7 kalendářních dnů. Následně bude výherce kontaktován a zobrazen na našich platformách (Facebook, Instagram.

Hodně štěstí všem a vidíme se při další naší soutěži. Tým NUTSMAN.