ARAX Jáhlové vločky, instantní 300 g
Popis
Výborné a lehké jáhlové vločky jsou užitečné díky své snadné a rychlé přípravě. Jsou především vhodné pro přípravu chutné instantní kaše, přidávají se do polévek, domácího pečiva či jogurtů.
Z minerálních látek obsahují např. hořčík, draslík, fosfor, křemík, měď, železo, zinek, vitamin B1 a B2.
Balení: 300 g
O firmě
V roce 1995 byla založena společnost ELLADA Praha s.r.o. jako předchůdkyně stávající společnosti. Tehdy se rodinná firma v malém zabývala obchodem s drobným zbožím. V roce 2008 prošla firma komplexní restrukturalizací a posílením kapitálové základny. Tyto kroky nám umožnily rychlý vstup na trh, vyznačující se jinak těžkou prostupností a velkou měrou konzervativnosti.
Od roku 2008 se firemní aktivity soustředí zejména na balení a distribuci suchých potravin. Dynamicky se rozvíjíme do nových trhů, rozšiřujeme produkci, počty zaměstnanců a zkvalitňujeme spolupráci. Průběžnými investicemi do lidských zdrojů a automatizace výroby dosahujeme velmi vysoké míry efektivity.
Nyní působí pod novým názvem společnosti - Foodish s.r.o., která zpracovává a balí potraviny pod registrovanou značkou ARAX.
Hmotnost | 0.36 kg |
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1540 kj/364 kcal |
Tuky | 4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sacharidy | 69 g |
- z toho cukry | 4 g |
Sůl | 0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.