Amylon BIO Celozrnné těsto na pizzu 250g
Popis
Složení: BIO pšeničná mouka celozrnná 97 %, kypřící látky (vinany draselné, uhličitany sodné), mořská jedlá sůl.
Balení: 250 g
Vize a filozofie společnosti
Amylon, akciová společnost, je tradiční výrobce kvalitních průmyslových a balených potravinářských výrobků. Snažíme se, abychom byli na trhu vnímáni jako evropský obchodní partner.
Naší filozofií je spokojený zákazník, zejména tedy zákaznice, moderní žena, která se ráda stará o sebe a svoji rodinu a v rámci toho chce připravovat chutná jídla, která jí nezaberou mnoho času, a také svou jednoduchou přípravou odpovídají tradiční, ale moderně pojaté kuchyni.
Naše vize do budoucna je jasná. Chceme podporovat české zemědělství, potravinářství i škrobárenskou výrobu a distribuci. Chceme nadále v naší vývojové kuchyni připravovat chutné pokrmy a pomocníky do domácnosti tak, aby splňovaly nejen vysoké nároky moderní stravy, ale také aby chutnaly a inspirovaly.
Výrobní sortiment
Výrobní sortiment potravinářské firmy Amylon, a.s., zahrnuje 2 oblasti, průmyslovou výrobu umístěnou v Havlíčkově Brodě a Polné a výrobu balených výrobků umístěnou v Ronově nad Sázavou.
Hmotnost | 0.3 kg |
Produkt je zařazen do kategorie (?) | BIO, Vegan, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1584 kj/ 375 kcal |
Tuky | 1,8 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Bílkoviny | 13,0 g |
Sacharidy | 71,0 g |
- z toho cukry | 0,4 g |
Vláknina | 0,0 g |
Sůl | 1,82 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.